Immo Den Dijk

Woningen te koop

Eengezinswoning in Herent

Op te frissen halfopen bebouwing met een leuk interieur en 2 terrassen op een boogscheut van Leuven en invalswegen. Openbaar vervoer, winkels en scholen zijn makkelijk te bereiken.

€ 223.000 Meer info

Charmant huis in Kampenhout

*** IN OPTIE - COMPROMIS IN OPMAAK *** Deze te renoveren gezinswoning op een mooi perceel van 8 are is landelijk gelegen met een uniek en prachtig vergezicht en heeft toch een zeer goede uitvalsbasis…

€ 285.000 Meer info

Eengezinswoning in Wilsele

***NA 1 DAG BEZOEKEN IN OPTIE - COMPROMIS IN OPMAAK *** Op een boogscheut van Leuven vinden we deze gezellige instapklare gezinswoning met 3 slpks en riant terras op een perceel van 3 are 72 ca.

€ 319.000 Meer info

Eengezinswoning in Haacht

*** IN OPTIE - COMPROMIS IN OPMAAK *** - Vlakbij het bruisende centrum van Haacht vinden we deze leuke instapklare gezinswoning met 3 slpks en uitpandige garage op een perceel van 5a24ca.

€ 319.000 Meer info

Gebouw voor gemengd gebruik in Haacht

In centrum Haacht vinden we deze interessante handelsgelijkvloers met achterliggende woning in een kleinschalig gebouw op een perceel van 8a 40ca.

€ 349.000 Virtueel bezoek Meer info

Eengezinswoning in Haacht

Mooie gelijkvloerse gezinswoning, op 11a40, in het landelijke Wespelaar met winkels, scholen…

€ 385.000 Meer info
Eengezinswoning in Heist-op-den-Berg Verkocht

Eengezinswoning in Heist-op-den-Berg

Net buiten het bruisende centrum van Heist-op-den-berg vind je deze op te frissen woning met ruim terras.

Verkocht binnen de 2 maanden
Eengezinswoning in Boortmeerbeek Verkocht

Eengezinswoning in Boortmeerbeek

Deels gerenoveerde gezinswoning met uitbreidingsmogelijkheden op een mooi en rustig gelegen perceel van 6a40ca met ZW-oriƫntatie.

Verkocht binnen de maand
Eengezinswoning in Haacht Tildonk Verkocht

Eengezinswoning in Haacht Tildonk

Rustig gelegen halfopen gezinswoning met 3 slpks en leuke tuin in een kindvriendelijke buurt nabij centrum Tildonk. Winkels, openbaar vervoer en de school zijn bereikbaar op wandelafstand.

Charmant huis in Haacht Wespelaar Verkocht

Charmant huis in Haacht Wespelaar

Deze charmante gezinswoning met drie slaapkamers en mooie tuin is zeer centraal gelegen, dichtbij scholen, winkels en openbaar vervoer.

Charmant huis in Haacht Verkocht

Charmant huis in Haacht

Charmant karaktervol herenhuis met 3 ruime slaapkamers en schitterend Z-terras op een perceel van 10a 60ca. Het potentieel van deze karakterwoning is aanzienlijk en leent zich ook voor o.a.

Verkocht binnen de twee weken
Eengezinswoning in Holsbeek Verkocht

Eengezinswoning in Holsbeek

Charmante en rustig gelegen gezinswoning te Holsbeek op een mooi perceel van 16a 87ca met 3 slaapkamers en prachtige tuin.

Charmant huis in Haacht Verkocht

Charmant huis in Haacht

Bent u op zoek naar een instapklare woning in een groene omgeving ? Deze verrassend ruime instapklare gezinswoning met 3 slpks en aangename ZW-tuin wacht op een nieuw gezin ! Tevens prima…

Verkocht binnen de 2 maanden
Charmant huis in Haacht Verkocht

Charmant huis in Haacht

Zeer verzorgde en rustig gelegen gezinswoning met 4 slaapkamers te Haacht op een mooi zuidgericht perceel van 18 are 13 ca.

Landhuis in Herent Verkocht

Landhuis in Herent

Uniek gelegen villa met 4 slaapkamers, prachtige tuin en achterliggende weide op een terrein van maar liefst 81a 44ca in het landelijke gedeelte van Herent.