Immo Den Dijk

Woningen te koop

Huis in Haacht Tildonk

Mooi perceel van 5a12ca voor het bouwen van een halfopen bebouwing te Tildonk met vlotte verbinding naar Leuven, Mechelen en Brussel. Scholen, winkels en openbaar vervoer zijn in de nabijheid.

Prijs op aanvraag Meer info

Eengezinswoning in Haacht Wespelaar

*** IN OPTIE - COMPROMIS IN OPMAAK *** Leuke op te frissen open bebouwing op een mooi perceel van 5 a op een boogscheut van winkels, scholen en openbaar vervoer.

€ 319.000 Meer info

Eengezinswoning in Haacht

ZEER goed onderhouden, op te frissen woning met 3 slaapkamers in een kindvriendelijke omgeving op een boogscheut van Haacht centrum.

€ 329.000 Meer info

Charmant huis in Boortmeerbeek

Leuke gezinswoning met uitbreidingsmogelijkheden op een mooi en rustig gelegen perceel van 5a99 ca. Deze woning bevindt zich op wandelafstand van school en openbaar vervoer.

€ 335.000 Meer info

Eengezinswoning in Bonheiden Rijmenam

Rustig gelegen instapklare en zeer goed onderhouden woning met 4 slaapkamers en zuidgerichte tuin in centrum Rijmenam. De woning ligt op wandelafstand van winkels en scholen.

€ 365.000 Meer info

Eengezinswoning in Lubbeek Linden

Instapklare verrassend ruime gezinswoning in een superrustige straat met 3 slaapkamers en Z-tuin op een boogscheut van Leuven. Openbaar vervoer, winkels en scholen zijn gemakkelijk te bereiken.

€ 415.000 Meer info

Villa in Haacht Wespelaar

Karaktervolle villa met 5 slaapkamers en commercieel gedeelte op een mooi perceel van 12 a 30 ca.

€ 445.000 Meer info

Eengezinswoning in Herent

*** IN OPTIE - COMPROMIS IN OPMAAK *** Op een boogscheut van Leuven vinden we deze zeer verzorgde en rustig gelegen instapklare gezinswoning met 3/4 slaapkamers op een mooi zuidgericht perceel van 4…

€ 485.000 Meer info
Charmant huis in Haacht Verkocht

Charmant huis in Haacht

Leuke gezinswoning met 3 slaapkamers in een rustige kindvriendelijke omgeving met een praktische indeling en een perfecte bereikbaarheid.

Verkocht binnen de twee weken
Charmant huis in Haacht Wespelaar Verkocht

Charmant huis in Haacht Wespelaar

Leuke instapklare woning met 3 slaapkamers in een rustige kindvriendelijke omgeving.

Landhuis in Haacht Wespelaar Verkocht

Landhuis in Haacht Wespelaar

Karaktervolle te renoveren villa met 4 slaapkamers en schitterende omheinde tuin op een perceel van 14 a 51 ca.

Huis in Keerbergen Verkocht

Huis in Keerbergen

Volledig gerenoveerde woning met 3 ruime slaapkamers in een uiterst rustige en groene omgeving ! Indeling: - Gelijkvloers: Inkom met gerieflijke vestiaire, ruime leefruimte met leuke zithoek…

Landhuis in Haacht Tildonk Verkocht

Landhuis in Haacht Tildonk

Ook uw pand bij ons in de kijker ? Maak kennis met ons team en vraag een vrijblijvend gesprek ! Laat je betoveren door dit karaktervolle landhuis met 3 slpks en een prachtig vergezicht! Op een unieke…

Appartementen te koop

Appartement in Haacht

Dit charmant appartement met 2/3 slpks en ruim terras (45 m²) in centrum Haacht is voorzien van alle hedendaags comfort en ligt op een boogscheut van alle winkels, scholen en openbaar vervoer.

€ 295.000 Meer info

Duplex in Haacht

Zeer goed onderhouden, instapklaar duplex appartement met 3 slaapkamers en een ruim terras in centrum Haacht ! Indeling: - 1e verdiep: inkomhal met vestiaire, gastentoilet…

€ 325.000 Meer info

Bouwgronden te koop

Bouwgrond in Haacht Tildonk

*** IN OPTIE - COMPROMIS IN OPMAAK *** Een mooi perceel bouwgrond van 5a12ca voor halfopen bebouwing te Tildonk met vlotte verbinding naar Leuven, Mechelen en Brussel.

€ 139.000 Meer info

Bouwgrond in Haacht

*** IN OPTIE - COMPROMIS IN OPMAAK *** Landelijk gelegen perceel bouwgrond van 5a10ca voor open bebouwing met een vlotte verbinding naar Leuven, Mechelen en Brussel.

€ 185.000 Meer info
Bouwgrond in Haacht Verkocht

Bouwgrond in Haacht

Landelijk gelegen perceel bouwgrond van 3a10ca voor halfopen bebouwing met een vlotte verbinding naar Leuven, Mechelen en Brussel. Lot 1 uit een goedgekeurde verkaveling (A201714) d.d. 12/10/2017.

Bouwgrond in Haacht Verkocht

Bouwgrond in Haacht

Landelijk gelegen perceel bouwgrond van 3a10ca voor halfopen bebouwing met een vlotte verbinding naar Leuven, Mechelen en Brussel. Lot 2 uit een goedgekeurde verkaveling (A201714) d.d. 12/10/2017.

Bouwgrond (projecten) in Haacht Verkocht

Bouwgrond (projecten) in Haacht

Vergunde projectgrond in een autoluwe straat, geschikt voor het bouwen van 2 HOB (4a60/perceel). Prima verbinding naar Leuven, Mechelen en Brussel.