Immo Den Dijk

Woningen te koop

Eengezinswoning in Haacht

Rustig gelegen gelijkvloerse gezinswoning nabij 't centrum op een mooi ZW-perceel van 7 are 42 ca.

€ 299.000 Meer info

Charmant huis in Haacht

Zeer goed onderhouden gezinswoning met 4 slaapkamers op een mooi ZW-perceel van 11 are nabij centrum Haacht met winkels, openbaar vervoer en scholen bereikbaar op wandelafstand.

€ 350.000 Meer info

Gebouw voor gemengd gebruik in Haacht Wespelaar

*** IN OPTIE - COMPROMIS IN OPMAAK *** Deze woning op een perceel van 6 are is zeer geschikt voor diverse doeleinden : kinderdagverblijf…

€ 355.000 Meer info

Eengezinswoning in Zaventem Nossegem

Leuke, energiezuinige woning met 2 slaapkamers op een mooi zuidgericht perceel van 4a52ca met uitstekende bereikbaarheid voor wie werkt in Brussel, Leuven of Antwerpen.

€ 375.000 Meer info

Charmant huis in Leuven

*** IN OPTIE - COMPROMIS IN OPMAAK *** Aangename en rustige op te frissen stadswoning met ideale ligging en 4 slpks grenzend aan het Mariapark.

€ 395.000 Meer info

Charmant huis in Haacht

Instapklare verrassend ruime gezinswoning in superrustige straat met 3 slaapkamers nabij 't bruisende centrum van Haacht. Openbaar vervoer, winkels en scholen zijn op wandelafstand te bereiken.

€ 395.000 Meer info
Eengezinswoning in Haacht Wespelaar Verkocht

Eengezinswoning in Haacht Wespelaar

Dit charmant te renoveren boerderijtje met 3 slaapkamers biedt veel mogelijkheden en is ideaal voor de creatieve starter.

Eengezinswoning in Haacht Verkocht

Eengezinswoning in Haacht

Te renoveren open bebouwing met 2 slaapkamers en vergunde werkplaats op een perceel van 5 are 12 ca.

Appartementsgebouw in Mechelen Verkocht

Appartementsgebouw in Mechelen

VERKOCHT NA 3 BEZOEKDAGEN AAN VRAAGPRIJS - WENST U UW WONING TE VERKOPEN ? KOM DAN ZEKER EENS LANGS VOOR EEN VRIJBLIJVEND KENNISMAKINGSGESPREK EN GENIET VAN ONZE 18 JAAR ERVARING Interessant…

Eengezinswoning in Begijnendijk Verkocht

Eengezinswoning in Begijnendijk

Gezellige goed onderhouden gelijkvloerse gezinswoning op 11a 17ca in landelijke kindvriendelijke omgeving ! Deze woning beschikt over een inkomhal, gezellige leefruimte in L-vorm, ingerichte keuken…

Eengezinswoning in Haacht Verkocht

Eengezinswoning in Haacht

*** COMPROMIS IN OPMAAK - VERKOCHT NA 1 BEZOEKDAG AAN VRAAGPRIJS - WENST U UW WONING TE VERKOPEN ? KOM DAN ZEKER EENS LANGS VOOR EEN VRIJBLIJVEND KENNISMAKINGSGESPREK EN GENIET VAN ONZE 18 JAAR…

Appartementen te koop

Assistentiewoning in Haacht

Samen genieten van een zorgeloos leven ? Dat kan in Residentie De Mouterij op een boogscheut wandelen van de markt in Haacht met z'n vele winkeltjes en z'n wekelijkse markt.

€ 265.000 Meer info

Gelijkvloerse verdieping in Aarschot

Gezellig en rustig gelegen appartement met 2 slpks, ZW-geörienteerd met groot terras en groen uitzicht op wandelafstand van winkels, scholen en openbaar vervoer. Ook ideaal als opbrengsteigendom.

€ 290.000 Meer info

Gelijkvloerse verdieping in Haacht

Rustig, in het centrum van Haacht gelegen, luxe nieuwbouwappartement met 2 slpks en mooi terras. Volledig instapklaar, geschilderd en raamdecoratie reeds aanwezig.

€ 327.000 Meer info

Bouwgronden te koop

Bouwgrond in Haacht Tildonk

Een mooi perceel bouwgrond van 5a12ca voor halfopen bebouwing te Tildonk met vlotte verbinding naar Leuven, Mechelen en Brussel. Scholen, winkels en openbaar vervoer zijn in de nabijheid.

€ 150.000 Meer info