Immo Den Dijk

Woningen te koop

Huis in Muizen

Op zoek naar een instapklare starterswoning voor een gunstige prijs? Dan is deze toffe rijwoning met 2 slaapkamers misschien wel iets voor u! Deze compacte woning beschikt over alle hedendaags…

€ 228.000 Meer info

Eengezinswoning in Wespelaar

Leuke op te frissen open bebouwing op een mooi perceel van 5 a op een boogscheut van winkels, scholen en openbaar vervoer.

€ 295.000 Meer info

Hoeve in Tremelo

Ruime…

€ 320.000 Meer info

Villa in Haacht

Deze gezellige villa met 4 slaapkamers is gelegen op een mooi perceel van +/- 10 are en kan mits de nodige opfriswerken worden omgebouwd tot een prachtige thuis.

€ 445.000 Meer info

Huis in Leuven

Bent u op zoek naar een ruime gezinswoning op een unieke…

€ 465.000 Meer info

Huis in Haacht

Ruime gezinswoning met 4 slaapkamers op mooi Z-perceel van 11 are vlakbij het centrum van Haacht en op wandelafstand van Don Bosco.

€ 575.000 Meer info
Huis in Tildonk Verkocht

Huis in Tildonk

*** IN OPTIE - COMPROMIS IN OPMAAK *** Deze op te frissen halfopen bebouwing met uitbreidingsmogelijkheden is rustig gelegen op een fantastische Z-gericht perceel met zicht op de achterliggende…

Huis in Haacht Verkocht

Huis in Haacht

Op een rustige locatie in Haacht kan u deze degelijke halfopen bebouwing met mooie tuin en garage terugvinden.

Huis in Keerbergen Verkocht

Huis in Keerbergen

Op een uniek perceel van maar liefst 17 are staat deze te renoveren woning in Keerbergen. De woning bevindt zich op een uiterst rustige ligging in een bosrijke omgeving.

Huis in Mechelen Verkocht

Huis in Mechelen

Deze gezelllige gerenoveerde gezinswoning in het centrum van Mechelen is gelegen aan het pleintje van het Klein Begijnhof op een boogscheut van de Dossin Kazerne, Predikheren en de grote markt.

Charmant huis in Haacht Verkocht

Charmant huis in Haacht

Super rustig gelegen authentieke langgevelhoeve met prachtige tuin! In een landelijke omgeving ligt deze hoeve op een perceel van 8a 14 ca.

Villa in Wespelaar Verkocht

Villa in Wespelaar

Kom helemaal tot rust in deze ruime villa met landelijke pastorijstijl gelegen in een doodlopende straat te Wespelaar.

Appartementen te koop

Appartement in Leuven Verkocht

Appartement in Leuven

*** IN OPTIE - COMPROMIS IN OPMAAK *** Gezellig en instapklaar 1-slaapkamer appartement op wandelafstand van Leuven station en het provinciaal domein van Kessel-lo ! Dit knus appartement met uiterst…

Bouwgronden te koop

Bouwgrond in Haacht

*** IN OPTIE - COMPROMIS IN OPMAAK *** Rustig gelegen bouwgrond op mooi perceel van 7 a 65 ca voor open residentiƫle bebouwing vlakbij centrum Haacht.

€ 185.000 Meer info

Bouwgrond in Keerbergen

*** IN OPTIE - COMPROMIS IN OPMAAK *** Landelijk gelegen villagrond van circa 10 are in een rustige omgeving in Keerbergen. Lot 9 uit een goedgekeurde verkaveling d.d. 15/05/1986.

€ 265.000 Meer info