Immo Den Dijk

Referenties

Appartement in Blankenberge Verkocht

Appartement in Blankenberge

Gezellig appartement met twee slaapkamers op een toplocatie.
Op de vierde verdieping heeft u een prachtig zeezicht. Dit appartement is volledig instapklaar, zeer verzorgd, bemeubeld en er is een lift aanwezig.

Verkocht binnen de week
Eengezinswoning in Machelen Verkocht

Eengezinswoning in Machelen

Rustig gelegen gezinswoning nabij centrum Machelen. Ideale starterswoning met 3 slaapkamers en uitbreidingsmogelijkheden. Ook prima bereikbaarheid !
Deze te renoveren rijwoning met 3 slaapkamers en gezellig binnenkoertje is zeker een aanrader voor een startend koppel.

Landhuis in Keerbergen Verkocht

Landhuis in Keerbergen

Karaktervolle woning in een rustige en landelijke omgeving op een perceel van 13 are 85 ca op de grens van Haacht - Keerbergen. Met z'n ideale ligging en z'n uitbreidingsmogelijkheden is deze woning beslist een aanrader voor de creatieve renoveerder.

Verkocht binnen de maand
Charmant huis in Boortmeerbeek Verhuurd

Charmant huis in Boortmeerbeek

Gezellige en ruime burgerwoning met 4 slaapkamers en leuke ZW-geörienteerde tuin aan de rand van de dorpskern van Boortmeerbeek. Gunstige ligging en een goede verbinding met E19. De woning is gelegen in de nabijheid van winkels, scholen, openbaar vervoer en is voorzien van alle nodige comfort.

App. in charmant huis in Wespelaar (Haacht) Verkocht

App. in charmant huis in Wespelaar (Haacht)

Dit charmant en rustig appartement met 2 slaapkamers en terras, is gelegen in een groene omgeving en heeft een prima bereikbaarheid naar Leuven, Mechelen en Brussel. Winkels en scholen zijn in de nabijheid.

Verkocht binnen de week
Charmant huis in Haacht Verkocht

Charmant huis in Haacht

VERKOCHT BINNEN DE WEEK ! Wenst u ook vlot te verkopen? Bel dan vrijblijvend 0476 51 03 51.
Charmante gezinswoning met een leuke ZW-gerichte tuin op 8a12ca. De woning heeft een prima bereikbaarheid en ligt op wandelafstand van scholen, winkels en openbaar vervoer.

Verkocht binnen de week
Charmant huis in Kampenhout Verkocht

Charmant huis in Kampenhout

Deze charmante burgerwoning met drie slaapkamers en mooie tuin is zeer centraal gelegen op de grens van Haacht en Kampenhout, dichtbij scholen, winkels en openbaar vervoer. De woning is instapklaar, heeft een volledig nieuw dakgebeente en een nieuw dak, ook de badkamer werd recent gerenoveerd.

Duplex in Haacht Verkocht

Duplex in Haacht

Instapklaar duplex appartement met 3 ruime slaapkamers in groene omgeving, dichtbij winkels, openbaar vervoer en scholen. Prima bereikbaarheid naar Leuven, Mechelen en Brussel.

Eengezinswoning in Haacht Verkocht

Eengezinswoning in Haacht

Leuke en gerenoveerde woning op wandelafstand van Haacht centrum. Het huis heeft een grote bewoonbare oppervlakte en is geschikt voor een ruim publiek omdat het vele mogelijkheden te bieden heeft, momenteel ingericht als kinderdagverblijf.

Verkocht binnen de maand
Bouwgrond in Haacht Verkocht

Bouwgrond in Haacht

Landelijk gelegen perceel bouwgrond van 12are77ca voor open residentiële constructie met een goed bereikbare ligging nabij centrum Haacht en dichtbij openbaar vervoer, winkels en scholen. Lot 2 uit een goedgekeurde verkaveling dd. 12-01-1971. Lot 2 heeft een bouwbreedte van 14,5 m en een max.

Gesloten garagebox in Haacht Verkocht

Gesloten garagebox in Haacht

Ruime dubbele garage met kantelpoort gelegen in een perfect onderhouden garagecomplex nabij centrum van Haacht. Zeer goede toegankelijkheid. Oppervlakte : 37,55 m², voldoende ruim voor 2 grote wagens type volumewagen en nog extra plaats voor fietsen - voor afmetingen zie virtuele bezoek op www.immodendijk.

Bouwgrond in Tremelo Verkocht

Bouwgrond in Tremelo

Landelijk gelegen perceel bouwgrond van 10 are 8ca voor open bebouwing in een rustige groene residentiële wijk. Max toegelaten bouwbreedte is 20,46 m en de max. bouwdiepte op de gelijkvloers en verdieping bedraagt 12m. Max zijn er twee bouwlagen toegelaten. Min.

Verkocht binnen de 2 maanden
Eengezinswoning in Haacht Verkocht

Eengezinswoning in Haacht

Goed onderhouden gelijkvloerse gezinswoning met polyvalente ruimte in een groene omgeving op een mooi perceel van 8 are 01 ca. De woning heeft een goede verbinding naar Leuven, Mechelen, Brussel en winkels, scholen en openbaar vervoer zijn te vinden in de nabijheid.

Verkocht binnen de twee weken
Charmant huis in Haacht Verkocht

Charmant huis in Haacht

Leuke karaktervolle gezinswoning met prachtige tuin op een perceel van 22 are 20 ca in landelijke en kindvriendelijke omgeving. In de tuin is het aangenaam vertoeven in een oase van rust. Gunstig gelegen en gemakkelijk bereikbaar op korte afstand van de dorpskern van Haacht.

Verkocht binnen de twee weken
Eengezinswoning in Haacht Verkocht

Eengezinswoning in Haacht

Deze open bebouwing met leuke tuin en 5 slaapkamers is gelegen op wandelafstand van het centrum van Tildonk, in een groen kader met talrijke wandelwegen in de nabije omgeving.

Eengezinswoning in Zemst Elewijt Verkocht

Eengezinswoning in Zemst Elewijt

Leuke te renoveren gezinswoning met 5 slaapkamers en zuidgerichte tuin nabij de dorpskern van Elewijt. Mits de nodige opfrissingswerken biedt dit huis heel wat mogelijkheden. De woning is ruim en heeft een prima bereikbaarheid nabij winkels, scholen en openbaar vervoer.

Hoeve in Haacht Verkocht

Hoeve in Haacht

Deze te renoveren hoeve op een mooi perceel van 12 are 72 ca is uiterst rustig gelegen met een uniek en prachtig vergezicht en heeft toch een zeer goede uitvalsbasis naar Leuven, Mechelen en Brussel.

Verkocht binnen de 2 maanden
Eengezinswoning in Haacht Verkocht

Eengezinswoning in Haacht

Te renoveren gelijkvloerse open bebouwing met 2 slaapkamers, een zonovergoten tuin en een uitpandige garage op een mooi perceel van 14 are 11 ca, grenzend aan het Hulsterenveld gekend als een groene, rustige en kindvriendelijke omgeving. Vanuit de leefruimte heeft men een prachtig uitzicht over de velden.

Verkocht binnen de 2 maanden
Eengezinswoning in Haacht Wespelaar Verkocht

Eengezinswoning in Haacht Wespelaar

Recent gerenoveerde en zeer goed onderhouden gezinswoning met een verrassend ruim interieur en een leuk ZW-tuintje op 3are 49ca. Zowel openbaar vervoer, winkels, scholen en sporthal zijn op wandelafstand te bereiken. Prima uitvalsbasis naar Leuven, Mechelen en Brussel.

Verkocht binnen de 3 maanden
Eengezinswoning in Herent Verkocht

Eengezinswoning in Herent

Gunstig gelegen goed onderhouden driegevelwoning met 3 slaapkamers en charmante tuin op 6 are 12 ca, vlakblij scholen en op een boogscheut van Leuven. Deze woning is constructief zeer degelijk, heeft een interessante centrale ligging en een goede uitvalsbasis naar openbaar vervoer en austosnelweg E314 en E40.

Verkocht binnen de week
Eengezinswoning in Lier Verkocht

Eengezinswoning in Lier

Rustig gelegen en zeer goed onderhouden gesloten bebouwing in een groene omgeving aan de stadsrand van Lier. Winkels, scholen en openbaar vervoer zijn in de nabijheid. Recent werd de badkamer en keuken vernieuwd, ook werden er nieuwe ramen met dubbele beglazing geplaatst.

Verkocht binnen de 2 maanden
Villa in Zemst Elewijt Verkocht

Villa in Zemst Elewijt

Uitermate rustig gelegen villa met 4 slaapkamers en een prachtige tuin op een perceel van 11 are 43ca. Zeer goede uitvalsbasis naar Antwerpen en Brussel.

Appartement in Mechelen Verhuurd

Appartement in Mechelen

Gezellig en praktisch ingericht appartement met een woonoppervlakte van 73 m², 2 slaapkamers en een leuk uitzicht op de 7de verdieping van residentie Berthout, vlakbij het Centrum van Mechelen en heel vlot bereikbaar. Openbaar vervoer, winkels en scholen vlakbij.

Boerderij in Arendonk Verkocht

Boerderij in Arendonk

Te midden van weilanden en akkers ligt dit te renoveren boerderijtje op het einde van een kleine doodlopende straat, aan de rand van de landelijke gemeente Arendonk.
Naast de woning zijn er nog een aantal bijgebouwen, o.a. een grote vergunde hangar (voormalige kuikenkwekerij).

Eengezinswoning in Haacht Verkocht

Eengezinswoning in Haacht

Volledig te renoveren woning met schuur of bouwgrond voor open bebouwing - oppervlakte perceel is 14 are 86 ca. Grond zou ook kunnen verkaveld worden in 2 bouwgronden voor open bebouwing (mits aanvraag, reeds mondeling goedgekeurd). Voor meer info : 0476 51 03 51

Verkocht binnen de 2 maanden
Eengezinswoning in Haacht Tildonk Verkocht

Eengezinswoning in Haacht Tildonk

Instapklare zeer goed onderhouden gezinswoning met alle nodige comfort, een verrassend ruim interieur en een leuk ZW-tuintje op 2are 47ca. Openbaar vervoer, winkels en scholen zijn op wandelafstand te bereiken. Prima uitvalsbasis naar Leuven, Mechelen en Brussel.

Verkocht binnen de 2 maanden
Charmant huis in Mechelen Verkocht

Charmant huis in Mechelen

Recente en zeer verzorgde gezinswoning met 3 slaapkamers en gezellig stadsbinnentuintje aan de stadsrand van Mechelen in een rustige éénrichtingsstraat. De woning is ruim, zeer praktisch en naar hedendaagse normen ingericht met veel lichtinval dankzij de grote glaspartij.

Charmant huis in Haacht Wespelaar Verkocht

Charmant huis in Haacht Wespelaar

Instapklare zeer goed onderhouden gezinswoning met alle nodige comfort, een leuk interieur en een tof terras op 1are 42ca. Openbaar vervoer, winkels en scholen zijn op wandelafstand te bereiken. Prima uitvalsbasis naar Leuven, Mechelen en Brussel.

Eengezinswoning in Kampenhout Nederokkerzeel Verkocht

Eengezinswoning in Kampenhout Nederokkerzeel

Deze landelijk gelegen gezinswoning op een perceel van 3 are 20 ca is uiterst rustig gelegen met een uniek en prachtig vergezicht en heeft een zeer goede uitvalsbasis naar Leuven, Mechelen en Brussel.

Eengezinswoning in Herent Verkocht

Eengezinswoning in Herent

Goed onderhouden gelijkvloerse gezinswoning met 3 slaapkamers en rustige tuin op een mooi perceel van 6 are 88 ca. De woning ligt op een boogscheut van centrum Leuven en heeft een goede verbinding naar Mechelen, Brussel en Limburg. Winkels, scholen en openbaar vervoer zijn te vinden in de nabijheid.

Eengezinswoning in Haacht Wespelaar Verkocht

Eengezinswoning in Haacht Wespelaar

Te renoveren open bebouwing met 3 slaapkamers op een perceel van 4 are 68 ca. De woning is gelegen in een groen kader met talrijke wandelwegen in de nabije omgeving, heeft een prima uitvalsbasis naar Leuven, Mechelen en Brussel met winkels, scholen, openbaar vervoer en sportcentrum in de nabijheid.

Eengezinswoning in Boortmeerbeek Verkocht

Eengezinswoning in Boortmeerbeek

Bijzonder rustig gelegen en karaktervolle gelijkvloerse gezinswoning met 3 slaapkamers in een groene omgeving op een mooi perceel van 12 are nabij centrum van Boortmeerbeek. De woning heeft een goede verbinding naar Leuven, Mechelen, Brussel. Winkels, scholen en openbaar vervoer zijn te vinden in de nabijheid.

Appartement in Herent Verhuurd

Appartement in Herent

Dit recent en gezellig appartement is gelegen op wandelafstand van het centrum van Herent, in een groene omgeving en nabij openbaar vervoer, winkels en scholen. De bereikbaarheid is uitstekend voor wie in Leuven of Brussel werkt, bus en trein zijn erg snel en makkelijk bereikbaar.

Eengezinswoning in Machelen Verkocht

Eengezinswoning in Machelen

Te renoveren halfopen bebouwing met 3 grote slaapkamers en interessante ligging in de dorpskern van Machelen, dichtbij het dorpsplein. Momenteel is het pand ingericht als gezinswoning maar ze is nog steeds ingeschreven als handelshuis (voormalige bakker en frituurzaak).

Bouwgrond in Leuven Verkocht

Bouwgrond in Leuven

Een mooi perceel bouwgrond voor gesloten bebouwing op 4 are 26 ca met vlotte verbinding naar Leuven/Aarschot en E314, vlakbij scholen, openbaar vervoer en centrum Wilsele.

Appartement in Oostende Verkocht

Appartement in Oostende

Gezellig appartement met twee slaapkamers op een rustige locatie en op 150m van de zeedijk. Op de eerste verdieping heeft u een prachtig zicht op de duinen. Dit appartement is volledig instapklaar, zeer verzorgd en er is een lift aanwezig.

Charmant huis in Haacht Wespelaar Verkocht

Charmant huis in Haacht Wespelaar

Gunstig gelegen goed onderhouden driegevelwoning met 3 slaapkamers en charmante tuin op 5 are 50 ca met scholen en winkels in de nabijheid. Deze woning is constructief zeer degelijk, heeft een interessante centrale ligging en een goede uitvalsbasis naar openbaar vervoer en austosnelwegen.

Charmant huis in Boortmeerbeek Hever Verhuurd

Charmant huis in Boortmeerbeek Hever

Gezellige en verrassend ruime gezinswoning met rustige ligging, 3 slaapkamers en leuke ZW-geörienteerde tuin te Hever (Boortmeerbeek) op een perceel van 7 are 86 ca.
Gunstige ligging en een zeer goede verbinding met E19.

Eengezinswoning in Haacht Wespelaar Verkocht

Eengezinswoning in Haacht Wespelaar

Deze te renoveren gezinswoning op een mooi perceel van 3 are 73 ca is landelijk gelegen met een uniek en prachtig vergezicht en heeft toch een zeer goede uitvalsbasis naar Leuven, Mechelen en Brussel.

Eengezinswoning in Haacht Verkocht

Eengezinswoning in Haacht

Deze op te frissen open bebouwing met leuke ZW-gerichte tuin is rustig gelegen in Haacht centrum, in een groene en kindvriendelijke omgeving.
Met z´n ideale ligging en z´n diverse mogelijkheden is deze woning een absolute aanrader voor de creatieve renoveerder.

Penthouse in Haacht Verhuurd

Penthouse in Haacht

Dit charmant Penthouse, voorzien van alle hedendaags comfort en van een adembenemend dakterras, is gelegen in het centrum van Haacht met winkels, scholen, ontspanning en openbaar vervoer in de onmiddellijke nabijheid.

Charmant huis in Leuven Wijgmaal Verkocht

Charmant huis in Leuven Wijgmaal

WEGENS SNELLE VERKOOP, DRINGEND OP ZOEK NAAR NIEUWE EIGENDOMMEN VOOR ONZE KLANTEN ... Deze te renoveren gezinswoning op een mooi perceel van 4 are 72 ca is landelijk gelegen met een uniek en prachtig vergezicht achteraan en heeft een zeer goede uitvalsbasis naar Leuven, Mechelen en Brussel.

Verkocht binnen de maand
Eengezinswoning in Haacht Tildonk Verkocht

Eengezinswoning in Haacht Tildonk

Interessante en ruime halfopen bebouwing met 3 slaapkamers op een perceel van 4 are 42 ca. De woning is gelegen in een groen kader met talrijke wandelwegen in de nabije omgeving en heeft een prima uitvalsbasis naar Leuven, Mechelen, Brussel.

Eengezinswoning in Leuven Wijgmaal Verkocht

Eengezinswoning in Leuven Wijgmaal

WEGENS SNELLE VERKOOP DRINGEND OP ZOEK NAAR NIEUWE EIGENDOMMEN - Deze te renoveren gezinswoning op een mooi perceel van 8 are 18 ca is landelijk gelegen met een uniek en prachtig vergezicht achteraan en heeft een zeer goede uitvalsbasis naar Leuven, Mechelen en Brussel.

Verkocht binnen de maand
Bouwgrond in Haacht Wespelaar Verkocht

Bouwgrond in Haacht Wespelaar

Een mooi perceel bouwgrond van 9are 69ca voor open bebouwing in een kindvriendelijke omgeving (doodlopende straat). Vlotte verbinding naar Leuven, Mechelen Brussel, vlakbij scholen, winkels en openbaar vervoer. Complementaire bedrijvigheid en handelsactiviteiten zijn toegelaten (onder voorwaarden).

Eengezinswoning in Haacht Verkocht

Eengezinswoning in Haacht

Zeer verzorgde en rustig gelegen gezinswoning met 3 slaapkamers te Haacht op een mooi zuidgericht perceel van 14 are 65 ca. Het dak is voorzien van 22 zonnepanelen met groencertificaten tot 2029.

Villa in Kortenberg Everberg Verhuurd

Villa in Kortenberg Everberg

Deze ruime villa is zeer rustig gelegen in een groene residentiële omgeving en in de nabijheid van de Britse, Amerikaanse en Duitse school, winkels en de Britse supermarkt Stone Manor. De ring en de luchthaven zijn heel gemakkelijk bereikbaar.

Eengezinswoning in Bekkevoort Verkocht

Eengezinswoning in Bekkevoort

Te midden van weilanden en akkers ligt dit te renoveren boerderijtje verscholen op een achterliggend perceel, aan de rand van de landelijke gemeente Bekkevoort. Naast de woning zijn er nog een aantal bijgebouwen (4 vergunde stallingen/opslagplaatsen - voormalige varkensvetmesterij).

Verkocht binnen de maand
Bouwgrond in Leuven Verkocht

Bouwgrond in Leuven

Een mooi perceel bouwgrond voor gesloten bebouwing op 5 are 52 ca met vlotte verbinding naar Leuven/Aarschot en E314, vlakbij scholen, openbaar vervoer en centrum Wilsele. Lot 1 heeft een bouwbreedte van 6,88 m vooraan en een max.

Eengezinswoning in Haacht Verkocht

Eengezinswoning in Haacht

Deze te renoveren gezinswoning op een mooi perceel van 5 are 88 ca is landelijk en zeer rustig gelegen nabij de dorpskern, winkels en scholen van Haacht en heeft een zeer goede uitvalsbasis naar Leuven, Mechelen en Brussel.

Verkocht binnen de twee weken
Charmant huis in Haacht Wespelaar Verkocht

Charmant huis in Haacht Wespelaar

Charmante en goed onderhouden halfopen bebouwing in een groene omgeving op een mooi perceel van 9 are 02 ca. De woning heeft een goede verbinding naar Leuven, Mechelen, Brussel en winkels, scholen en openbaar vervoer zijn te vinden in de nabijheid.

Verkocht binnen de maand
Villa in Keerbergen Verkocht

Villa in Keerbergen

Kom tot rust op deze droomlocatie ! Deze villa met prachtige ZW-tuin en zwembad bevindt zich op 29 are 84 ca in een residentiële buurt te Keerbergen. Gelvl.: ruime inkomhal met ingem. vestiairekasten, gastentoilet met handenwasser.

Verkocht binnen de week
Eengezinswoning in Haacht Wakkerzeel Verkocht

Eengezinswoning in Haacht Wakkerzeel

Deze moderne nieuwbouw is gelegen in een groene, kindvriendelijke omgeving op een mooi perceel van 7 are 48 ca. Indeling :
Gelijkvloers : inkomhal met vestiaire en gastentoilet met handwasser. Via de glazen deur bereiken we de zonnige leefruimte met zicht op de patio en de mooie aangelegde Z.W.

Hoeve in Herselt Ramsel Verkocht

Hoeve in Herselt Ramsel

Laat je betoveren door deze landelijke authentieke langgevelhoeve met prachtig vergezicht! Op een unieke locatie omringd door boomgaard en weien ligt deze hoeve op een perceel van 82 are 20 ca. Ganse benedenverdieping werd gerenoveerd met zorg en behoud van authentieke elementen.

Verkocht binnen de maand
Charmant huis in Haacht Wespelaar Verhuurd

Charmant huis in Haacht Wespelaar

Gezellige en praktisch ingerichte gezinswoning met rustige ligging, 3 slaapkamers en leuke ZW-geörienteerde tuin te Wespelaar (Haacht) op een perceel van 6 are 29 ca.
Gunstige ligging en een zeer goede uitvalsbasis naar Leuven, Mechelen en Brussel.

Eengezinswoning in Haacht Verkocht

Eengezinswoning in Haacht

Deze te renoveren gezinswoning op een mooi perceel van 9 are 37 ca is landelijk en zeer rustig gelegen nabij de dorpskern, winkels en scholen van Haacht en heeft een zeer goede uitvalsbasis naar Leuven, Mechelen en Brussel.

Verkocht binnen de maand
Charmant huis in Haacht Wespelaar Verkocht

Charmant huis in Haacht Wespelaar

Charmante karaktervolle gezinswoning met 4 slaapkamers en een leuke tuin op 5a78ca. De woning heeft een prima bereikbaarheid naar Leuven, Mechelen en Brussel en ligt op wandelafstand van scholen, winkels en openbaar vervoer.

Charmant huis in Haacht Wespelaar Verkocht

Charmant huis in Haacht Wespelaar

Zeer goed onderhouden gezinswoning, een leuk interieur en een toffe tuin op 6are 85ca te Wespelaar. Openbaar vervoer, winkels en scholen zijn op wandelafstand te bereiken. Prima uitvalsbasis naar Leuven, Mechelen en Brussel.

Verkocht binnen de maand
Charmant huis in Haacht Tildonk Verkocht

Charmant huis in Haacht Tildonk

Bent u op zoek naar een instapklare woning in een rustige groene omgeving ? Deze verrassend ruime woonparel wacht op een nieuw gezin !
De zeer verzorgde gezinswoning met 3 slaapkamers te Haacht (Tildonk) ligt op een mooi zuidgericht perceel van 7 are 60 ca, achteraan grenzend aan agrarisch gebied.

Eengezinswoning in Haacht Wespelaar Verkocht

Eengezinswoning in Haacht Wespelaar

Leuke ruime gezinswoning met mooie tuin op een perceel van 8 are 10 ca in landelijke omgeving. Gunstig gelegen en gemakkelijk bereikbaar, in de nabijheid van winkels, scholen en openbaar vervoer.

Verkocht binnen de maand
Charmant huis in Haacht Wespelaar Verkocht

Charmant huis in Haacht Wespelaar

Wegens veel vraag, dringend op zoek naar nieuwe eigendommen voor onze kopertjes ...Gunstig gelegen instapklare open bebouwing met 3 slaapkamers en charmante tuin op 5 are, scholen, winkels en sportgelegenheid in de nabijheid.

Verkocht binnen de 2 maanden
Charmant huis in Haacht Tildonk Verkocht

Charmant huis in Haacht Tildonk

Compromis in opmaak - Te koop in landelijke omgeving te Tildonk (Haacht) - karaktervolle woning met prachtige tuin in een kindvriendelijke omgeving op een perceel van 29 are 90 ca. Met z'n ideale ligging en z'n vele mogelijkheden is deze woning beslist een aanrader voor de natuurliefhebber.

Verkocht binnen de week
Charmant huis in Haacht Wespelaar Verkocht

Charmant huis in Haacht Wespelaar

Instapklare halfopen bebouwing met veel lichtinval en een mooie aangelegde onderhoudsvriendelijke tuin. Vanuit de leefruimte heeft men zicht op de gezellige tuin met ruim tuinhuis en zonnig terras. Ideale starterswoning gelegen op wandelafstand van openbaar vervoer, winkels en scholen.

Verkocht binnen de maand
Eengezinswoning in Haacht Wespelaar Verkocht

Eengezinswoning in Haacht Wespelaar

Recente instapklare gezinswoning met alle nodige comfort, een verrassend ruim interieur en een leuk W-tuintje op 3 are 77ca. Openbaar vervoer, winkels en scholen zijn op wandelafstand te bereiken. Prima uitvalsbasis naar Leuven, Mechelen en Brussel. Voor indelingsplannen en afmetingen, consulteer het virtueel bezoek op www.

Eengezinswoning in Zemst Eppegem Verkocht

Eengezinswoning in Zemst Eppegem

Ruime gezinswoning met 4 slaapkamers en een prachtige tuin met uitzicht over de velden op een perceel van 12 are 78ca. Zeer goede uitvalsbasis naar Antwerpen en Brussel.

Charmant huis in Haacht Tildonk Verkocht

Charmant huis in Haacht Tildonk

Instapklare zeer goed onderhouden gezinswoning met alle nodige comfort, een verrassend ruim interieur en een leuk ZW-tuintje op 2are 7ca. Openbaar vervoer, winkels en scholen zijn op wandelafstand te bereiken. Prima uitvalsbasis naar Leuven, Mechelen en Brussel.

Eengezinswoning in Haacht Wespelaar Verkocht

Eengezinswoning in Haacht Wespelaar

Halfopen bebouwing met 5 ruime slaapkamers en een leuke ZW-geörienteerde tuin op een mooi perceel van 7 are 5 ca. De woning heeft een goede uitvalsbasis naar Leuven, Mechelen en Brussel met winkels, sporthal en openbaar vervoer in de nabijheid.

Bouwgrond in Rotselaar Verkocht

Bouwgrond in Rotselaar

Een mooi perceel bouwgrond van 5a19ca met Z-oriëntatie voor halfopen bebouwing in een rustige en groene omgeving. Vlotte verbinding naar E314 met openbaar vervoer, winkels en scholen in de nabijheid. Hier kan een woonfunctie worden gerealiseerd met een gevelbreedte van max. 9,41m, een max.

Charmant huis in Rotselaar Werchter Verkocht

Charmant huis in Rotselaar Werchter

Gezellige en instapklare open bebouwing met 2 slaapkamers, een zonovergoten tuin en een uitpandige garage op een mooi perceel van 5 are 22 ca, grenzend aan het natuurgebied (Demerbroek). Vanuit de leefruimte heeft men een prachtig uitzicht over de velden.

Verkocht binnen de week
Eengezinswoning in Haacht Tildonk Verkocht

Eengezinswoning in Haacht Tildonk

Deze charmante gezinswoning met gezellige zuid-gerichte tuin en een verrassend ruim interieur te Tildonk, ligt in de nabijheid van openbaar vervoer, winkels en scholen en heeft een prachtig zicht op de vaart. Prima uitvalsbasis naar Leuven, Mechelen en Brussel.

Verkocht binnen de maand
Buitengewoon huis in Haacht Verkocht

Buitengewoon huis in Haacht

Rustig gelegen langgevelhoeve op een perceel van 12a67ca, gebouwd in periode 1900-1918 met 4 slaapkamers en leuke ZW-tuin in de nabijheid van winkels, scholen en openbaar vervoer. Het gebouw werd gerenoveerd in 1990.

Eengezinswoning in Haacht Verkocht

Eengezinswoning in Haacht

Rustig gelegen gelijkvloerse gezinswoning in een groene kindvriendelijke omgeving op een mooi perceel van 10are 51ca. De woning heeft een goede verbinding naar Leuven, Mechelen, Brussel. Winkels, scholen en openbaar vervoer zijn te vinden in de nabijheid.

Verkocht binnen de maand
Appartement in Machelen Diegem Verhuurd

Appartement in Machelen Diegem

Gezellig en praktisch ingericht appartement met een woonoppervlakte van 100 m² met 3 slaapkamers en een leuk uitzicht op het dorpsplein van Diegem. De residentie is heel vlot bereikbaar met openbaar vervoer, winkels en scholen vlakbij.

Bouwgrond in Rotselaar Verkocht

Bouwgrond in Rotselaar

Een mooi perceel bouwgrond met Z-oriëntatie van 4a85ca voor halfopen bebouwing in een rustige en groene omgeving. Vlotte verbinding naar E314 met openbaar vervoer, winkels en scholen in de nabijheid. Het betreft lot 2 uit een verkaveling van 2 loten met een te bouwen gevelbreedte van max. 9,41m, een max.

Eengezinswoning in Haacht Kelfs Verkocht

Eengezinswoning in Haacht Kelfs

Deze te renoveren gezinswoning op een mooi perceel van 7 are 55 ca is landelijk gelegen en heeft een zeer goede uitvalsbasis naar Leuven, Mechelen en Brussel. Indeling : Gelijkvloers : ruime leefruimte, polyvalente ruimte (speelkamer, zithoek), keuken met eethoek, badkamer met ligbad en lavabo, garage.

Gebouw voor gemengd gebruik in Haacht Verkocht

Gebouw voor gemengd gebruik in Haacht

Verrassend ruime gezinswoning met 4 slaapkamers op een mooi perceel van 15a 15ca met uitzicht over de velden. Deze woning beschikt over een praktijkruimte met wachtzaaltje en is daarom zeer geschikt voor een zelfstandige, vrij beroep ...

Gebouw voor gemengd gebruik in Haacht Verkocht

Gebouw voor gemengd gebruik in Haacht

Verrassend ruime gezinswoning met 4 slaapkamers op een mooi perceel van 15a 15ca met uitzicht over de velden. Deze woning beschikt over een praktijkruimte met wachtzaaltje en is daarom zeer geschikt voor een zelfstandige, vrij beroep ...

Charmant huis in Haacht Verkocht

Charmant huis in Haacht

Laat je betoveren door deze landelijke authentieke langgevelhoeve nabij centrum te Haacht ! In een oase van rust en groen vindt u deze hoeve met prachtige ZW-tuin en zwembad op een perceel van 17are 20ca. Laat u bekoren door de ruimte, rust en het behoud van de authentieke elementen die deze woonst te bieden heeft.

Charmant huis in Oud-Heverlee Haasrode Verkocht

Charmant huis in Oud-Heverlee Haasrode

Karaktervolle woning op een boogscheut van Leuven met 4 slaapkamers en charmante Z-tuin op 10 are 20 ca grenzend aan agrarisch gebied. Deze woning is constructief zeer degelijk en de bereikbaarheid is erg goed.

Verkocht binnen de week
Appartement in Machelen Diegem Verhuurd

Appartement in Machelen Diegem

Gezellig en praktisch ingericht appartement met een woonoppervlakte van 87 m² met 2 slaapkamers en een leuk uitzicht op het dorpsplein van Diegem. De residentie is heel vlot bereikbaar met openbaar vervoer, winkels en scholen vlakbij.

Charmant huis in Herent Veltem-Beisem Verkocht

Charmant huis in Herent Veltem-Beisem

Goed onderhouden gelijkvloerse gezinswoning met 2 slaapkamers (met uitbreidingsmogelijkheden) en rustige tuin op een mooi perceel van5 are 82 ca. De woning heeft een goede verbinding naar Leuven, Brussel en Mechelen, Brussel. Winkels, scholen en openbaar vervoer zijn te vinden in de nabijheid.

Bouwgrond in Boortmeerbeek Verkocht

Bouwgrond in Boortmeerbeek

Een mooi perceel bouwgrond van 7a 40ca voor halfopen bebouwing te Boortmeerbeek met vlotte verbinding naar Leuven, Mechelen en Brussel. Scholen, winkels en openbaar vervoer zijn in de nabijheid. De totale bouwdiepte van de constructie bedraagt max. 15 m op het gelijkvloers en 12 m op de verdieping.

Appartement in Putte Peulis Verhuurd

Appartement in Putte Peulis

Gezellig en praktisch ingericht appartement met lift, 2 slaapkamers en een woonoppervlakte van 80 m² in het centrum van Peulis. De residentie is heel vlot bereikbaar met openbaar vervoer, winkels en scholen vlakbij.

Eengezinswoning in Leuven Wijgmaal Verkocht

Eengezinswoning in Leuven Wijgmaal

Deze te renoveren gezinswoning op een mooi perceel van 6 are 12 ca is rustig en landelijk gelegen en heeft een zeer goede uitvalsbasis naar Leuven, Mechelen en Brussel. Indeling : Gelijkvloers : inkomhal, ruime lichtrijke woonkamer met zit- en eetplaats,, keuken met eethoek, berging en wc, koele opbergkelder.

Verkocht binnen de twee weken
Charmant huis in Leuven Verkocht

Charmant huis in Leuven

Instapklare en gezellige stadswoning met 3 slaapkamers en leuke ZW-tuin in een rustige éénrichtingsstraat in de nabijheid van het park van de Abdij van Keizersberg.

Verkocht binnen de week
Charmant huis in Rotselaar Werchter Verkocht

Charmant huis in Rotselaar Werchter

Laat je charmeren door deze landelijke gezinswoning met prachtig vergezicht! Op een unieke locatie omringd door weien en agrarisch gebied ligt deze woning op een perceel van 10 are. Winkels, scholen en openbaar vervoer zijn toch nog makkelijk bereikbaar.

Charmant huis in Rotselaar Verkocht

Charmant huis in Rotselaar

Zeer verzorgde en instapklare gezinswoning met 3 slaapkamers te Rotselaar op een mooi zuidgericht perceel van 8 are 74 ca. De zonovergoten tuin is een paradijs voor kindjes om te ravotten ! Vlotte bereikbaarheid naar de dorpskern met winkels, scholen en op enkele minuten van E314.

Verkocht binnen de 3 maanden
Eengezinswoning in Vilvoorde Peutie Verkocht

Eengezinswoning in Vilvoorde Peutie

3 slaapkamers en rustige ligging in de dorpskern van Peutie. Deze woning heeft veel mogelijkheden en is geschikt voor diverse doeleinden (staat ingeschreven als handelshuis). De woning omvat een gezellige leefruimte, ingerichte keuken met zicht op het aangrenzende terras achteraan, wc en berging, koele kelderruimte.

Verkocht binnen de twee weken
Eengezinswoning in Leuven Wilsele Verkocht

Eengezinswoning in Leuven Wilsele

Deze te renoveren gezinswoning met 3 slaapkamers op een mooi perceel van 4 are 68 ca is rustig en landelijk gelegen met een centrale ligging en een zeer goede uitvalsbasis naar Leuven, Brussel, Aarschot en E314. Winkels, scholen en openbaar vervoer liggen in de korte nabijheid.

Verkocht binnen de week
Appartement in Haacht Verhuurd

Appartement in Haacht

Zonnig appartementje in centrum Haacht voorzien van alle hedendaags comfort met winkels, scholen, ontspanning en openbaar vervoer in de onmiddellijke nabijheid.

Eengezinswoning in Boortmeerbeek Verkocht

Eengezinswoning in Boortmeerbeek

Deze te renoveren gezinswoning op een mooi perceel van 6 are 83 ca is landelijk gelegen met een prachtige tuin achteraan en heeft een zeer goede uitvalsbasis naar Leuven, Mechelen en Brussel. Constructief zeer degelijke woning met veel mogelijkheden. Zie indelingsplannen met afmetingen bij virtueel bezoek op ww.

Appartement in Haacht Tildonk Verhuurd

Appartement in Haacht Tildonk

Dit charmant dupplex appartement met 2 slpks en terras is voorzien van alle hedendaags comfort. Het appartement is gelegen in het centrum van Tildonk met winkels, scholen en openbaar vervoer in de onmiddellijke nabijheid.

Appartement in Sint-Katelijne-Waver Verhuurd

Appartement in Sint-Katelijne-Waver

Dit nieuwbouw appartement met lift en 2 slaapkamers is gelegen op wandelafstand van het centrum van St. Kathelijne-Waver, in een groene omgeving en nabij openbaar vervoer, winkels en scholen. Het appartement met z´n 119 m² woonoppervlakte is zeer praktisch ingericht, bevindt zich op de eerste verdieping en omvat o.a.

Eengezinswoning in Keerbergen Verkocht

Eengezinswoning in Keerbergen

Verrassend ruime open bebouwing op mooi perceel van 8a3ca, zeer rustig gelegen nabij centrum Keerbergen. Zoekt u een charmante woning, instapklaar en goed onderhouden te midden van de rust, dan bent u bij deze woonst zeker aan het juiste adres.

Verkocht binnen de week
Eengezinswoning in Haacht Verkocht

Eengezinswoning in Haacht

Deze te renoveren rijwoning op een mooi perceel van 4are40 ca is rustig gelegen in het centrum van Haacht, op wandelafstand van alle winkels, openbaar vervoer en scholen met een zeer goede uitvalsbasis naar Leuven, Mechelen en Brussel. Ideaal voor de jonge starters. Klein beschrijf is mogelijk.

Gebouw voor gemengd gebruik in Rotselaar Verkocht

Gebouw voor gemengd gebruik in Rotselaar

Deze gerenoveerde langgevelhoeve op een mooi perceel van 15 are 28 ca. beschikt over een interessante handelsruimte met aparte ingang en is daarom zeer geschikt voor diverse doeleinden : toonzaal, vrije beroepen of andere zelfstandige activiteiten, kangoeroewoning ...

Charmant huis in Rotselaar Verkocht

Charmant huis in Rotselaar

Gerenoveerde langgevelhoeve met prachtig vergezicht grenzend aan natuurgebied. Deze hoeve op een mooi perceel van 15 are 28 ca. beschikt tevens over een interessante handelsruimte met aparte ingang en is daarom zeer geschikt voor diverse doeleinden : toonzaal, vrije beroepen of andere zelfstandige activiteiten, kangoeroewoning .

Appartement in Haacht Wespelaar Verkocht

Appartement in Haacht Wespelaar

Zeer interessant nieuwbouw appartement, Z-geörienteerd met groot terras en groen uitzicht, rustig gelegen op wandelafstand van het centrum. De bereikbaarheid is uitstekend voor wie in Leuven, Mechelen of Brussel werkt. Winkels en scholen en openbaar vervoer in nabijheid.

Duplex in Bonheiden Rijmenam Verkocht

Duplex in Bonheiden Rijmenam

VERKOCHT - Zonnig appartement met 3 slpks en ruim terras gelegen op wandelafstand van 't centrum van Rijmenam, in een groene omgeving en nabij openbaar vervoer, winkels en scholen. De bereikbaarheid is uitstekend voor wie in Leuven, Brussel of Antwerpen werkt, bus en trein zijn erg snel en makkelijk bereikbaar.

Appartement met tuin in Haacht Verhuurd

Appartement met tuin in Haacht

Gezellig nieuwbouw appartement te Haacht met mooi terras en privatief Z-tuintje op wandelafstand van alle winkels, scholen en openbaar vervoer.

Appartement in Haacht Tildonk Verhuurd

Appartement in Haacht Tildonk

Dit lichtrijk appartement met 2 slpk is voorzien van alle hedendaags comfort. Het appartement is gelegen in het centrum van Tildonk, in een groen kader met talrijke wandelwegen in de nabije omgeving en heeft een prima uitvalsbasis naar Leuven, Mechelen, Brussel.

Charmant huis in Boortmeerbeek Verkocht

Charmant huis in Boortmeerbeek

Gezellige en ruime burgerwoning op een perceel van 7a77ca met 4 slaapkamers en leuke ZW-geörienteerde tuin aan de rand van de dorpskern van Boortmeerbeek.
Gunstige ligging en een goede verbinding met E19.

Eengezinswoning in Rotselaar Verkocht

Eengezinswoning in Rotselaar

Deze charmante gezinswoning met 3 slpks en mooie tuin van 11a 22ca heeft een een praktische indeling, uitbreidingsmogelijkheden en een goede bereikbaarheid.

Eengezinswoning in Haacht Tildonk Verkocht

Eengezinswoning in Haacht Tildonk

Deze te renoveren gezinswoning op een mooi perceel van 13 are 43 ca is uiterst rustig gelegen met een uniek en prachtig vergezicht en heeft toch een zeer goede uitvalsbasis naar Leuven, Mechelen en Brussel.

Verkocht binnen de week
Boerderij in Haacht Verkocht

Boerderij in Haacht

Te midden van weilanden en akkers ligt dit volledig te renoveren boerderijtje op het einde van een kleine doodlopende straat, De woning omvat : inkomhal, zithoek, eethoek, ingerichte keuken, berging met CV ruimte, grote schuur en diverse kleine tuinbergingen.

Verkocht binnen de twee weken
Charmant huis in Herent Veltem-Beisem Verkocht

Charmant huis in Herent Veltem-Beisem

Gezellige en verrassend ruime gezinswoning op een perceel van 7 are 5 ca met rustige ligging, 4 mooie slaapkamers, bureel en leuke ZW-geörienteerde tuin te Veltem- Beisem (Herent) De woning heeft een interessante praktische indeling en is voorzien van alle nodige comfort.

Charmant huis in Haacht Wespelaar Verkocht

Charmant huis in Haacht Wespelaar

Zeer verzorgde en instapklare gezinswoning met bureel en 3 slaapkamers te Wespelaar op een mooi perceel van 5 are 77 ca. De zonovergoten tuin is een paradijs voor kindjes om te ravotten ! Vlotte bereikbaarheid naar Leuven, Mechelen en Brussel. Winkels, scholen en openbaar vervoer zijn allemaal te bereiken op wandelafstand.

Gebouw voor gemengd gebruik in Haacht Verkocht

Gebouw voor gemengd gebruik in Haacht

Zeer goed gelegen handelspand/kantoor met bovenliggende woonst, gelegen in het centrum van Haacht.

Commercieel gelijkvloers in Haacht Verkocht

Commercieel gelijkvloers in Haacht

Zeer goed gelegen handelspand/kantoor met bovenliggende woonst, gelegen in het centrum van Haacht.

Gelijkvloerse verd. + tuin in Haacht Verhuurd

Gelijkvloerse verd. + tuin in Haacht

Gezellig nieuwbouw appartement te Haacht met mooi terras en privatief ZW-tuintje op wandelafstand van alle winkels, scholen en openbaar vervoer.

Buitengewoon huis in Haacht Verkocht

Buitengewoon huis in Haacht

Uniek villa-appartement nabij centrum van Haacht met bureel en 4 slpks op een perceel van 7 are, opgetrokken in landelijke pastorijstijl. De gezellige Z-W gerichte tuin en de ruimte in de woonst geeft u het gevoel om in een woning te vertoeven. Winkels, scholen en openbaar vervoer zijn allemaal te bereiken op wandelafstand.

Verkocht binnen de 2 maanden
Appartement in Haacht Verkocht

Appartement in Haacht

Zonnig appartementje in centrum Haacht voorzien van alle hedendaags comfort met winkels, scholen, ontspanning en openbaar vervoer in de onmiddellijke nabijheid. Dit appartement is zeer geschikt voor opbrengsteigendom (reeds verhuurd).

Verkocht binnen de maand
Eengezinswoning in Haacht Tildonk Verkocht

Eengezinswoning in Haacht Tildonk

Rustig gelegen gezinswoning met 3 slpks en leuke tuin in een kindvriendelijke buurt nabij centrum Tildonk. Winkels, openbaar vervoer en de school zijn bereikbaar op wandelafstand. Prima uitvalsbasis naar Leuven, Mechelen en Brussel.

Verkocht binnen de twee weken
Landhuis in Kampenhout Verkocht

Landhuis in Kampenhout

Droomt u van landelijk en rustig wonen, maar toch nabij het dorpscentrum… Dan is dit precies wat u zoekt!! Op een unieke locatie omringd door weilanden en akkers ligt deze hoeve op een perceel van 61 are 34 ca.

Verkocht binnen de week
Eengezinswoning in Haacht Verkocht

Eengezinswoning in Haacht

Verrassend ruime gezinswoning met 3 slaapkamers en vergunde hangaar met stalling (132,6 m³) op een mooi perceel van 15a 28ca, nabij centrum van Haacht en op wandelafstand van scholen, winkels en openbaar vervoer.

Verkocht binnen de maand
Eengezinswoning in Rotselaar Verkocht

Eengezinswoning in Rotselaar

Deze te renoveren gezinswoning op een mooi perceel van 22 are 90 ca is landelijk en zeer rustig gelegen op een boogscheut van het centrum en met een zeer goede uitvalsbasis naar E314.

Gebouw voor gemengd gebruik in Haacht Wespelaar Verkocht

Gebouw voor gemengd gebruik in Haacht Wespelaar

Deze woning op een perceel van 6 are beschikt over een interessante handelsruimte met aparte ingang en is daarom zeer geschikt voor diverse doeleinden : toonzaal, vrije beroepen of andere zelfstandige activiteiten, kangoeroewoning ... De woning werd oorspronkelijk gebouwd in 1967 maar werd grondig gerenoveerd in 2009.

Villa in Bonheiden Rijmenam Verkocht

Villa in Bonheiden Rijmenam

Op een unieke locatie omringd door weien ligt deze hoeve op een perceel van 19 are 50 ca, ideaal voor paardenliefhebbers (nabij manège Bleukhoeve) en natuurliefhebbers.

Commercieel gelijkvloers in Machelen Diegem Verhuurd

Commercieel gelijkvloers in Machelen Diegem

Handelsgelijkvloers in het centrum van Diegem. Zeer interessante ligging, pal op de Markt met parkeerruimte voor de deur. Oppervlakte : ± 100 m². Huurcontract : handelshuurcontract. Geschikt voor zowel inrichting als winkel of kantoor.

Charmant huis in Haacht Wespelaar Verkocht

Charmant huis in Haacht Wespelaar

Charmante instapklare rijwoning met 3 slpks, veel lichtinval en een gezellige Z-W tuin met lounge zithoek en dubbele garage ! Vanuit de leefkeuken heeft men zicht op de tuin met zonnig terras. Ideale starterswoning gelegen op wandelafstand van openbaar vervoer, winkels en scholen.

Verkocht binnen de twee weken
Bouwgrond in Putte Beerzel Verkocht

Bouwgrond in Putte Beerzel

Landelijk gelegen perceel bouwgrond van 10 are voor open residentiële constructie met een zeer goed bereikbare ligging nabij centrum en dichtbij openbaar vervoer, winkels en scholen. Breedte bouwgrond: 20 meter - Diepte bouwgrond: 50 meter. Alle nutsvoorzieningen aanwezig. Tuin is NW-geörienteerd. Geen bouwverplichting.

Eengezinswoning in Herent Verkocht

Eengezinswoning in Herent

Goed onderhouden gelijkvloerse gezinswoning met polyvalente ruimte in een groene omgeving op een mooi perceel van 9 are 27 ca. De woning heeft een super rustige ligging en een goede verbinding naar Leuven, Mechelen, Brusse. Winkels, scholen en openbaar vervoer zijn te vinden in de nabijheid.

Verkocht binnen de week
Duplex in Herent Verkocht

Duplex in Herent

Dit charmant duplex appartement met 2 slpks en diverse terrassen is voorzien van alle hedendaags comfort. Het appartement is gelegen nabij het centrum van Herent met winkels, scholen en openbaar vervoer in de onmiddellijke nabijheid.

Verkocht binnen de week
Eengezinswoning in Haacht Verkocht

Eengezinswoning in Haacht

Leuke te renoveren hoeve met rustige ligging op een mooi perceel van 8 a 14 ca in de nabijheid van centrum Haacht. De hoeve dateert van de periode 1875-1899 volgens het kadaster. Door een woningbrand werd de keuken vernield waardoor de woning tijdelijk onbewoonbaar werd verklaard.

Verkocht binnen de twee weken
Bouwgrond in Rotselaar Werchter Verkocht

Bouwgrond in Rotselaar Werchter

Een mooi perceel bouwgrond van 4a50ca voor halfopen bebouwing te Werchter met vlotte verbinding naar Leuven, Mechelen en Brussel. Scholen, winkels en openbaar vervoer zijn in de nabijheid. De totale bouwdiepte van de constructie bedraagt max. 15 m op het gelijkvloers en 12 m op de verdieping.

Eengezinswoning in Haacht Verkocht

Eengezinswoning in Haacht

Leuke te renoveren halfopen bebouwing op een mooi zuidgericht perceel van 11 a op een boogscheut van centrum Haacht. De woning dateert van de periode 1919-1930 volgens het kadaster, is heel rustig gelegen in een éénrichtingsstraatje en heeft zeer veel mogelijkheden.

Verkocht binnen de week
Appartement in Haacht Verhuurd

Appartement in Haacht

Zonnig appartementje in centrum Haacht voorzien van alle hedendaags comfort met winkels, scholen, ontspanning en openbaar vervoer in de onmiddellijke nabijheid.

Charmant huis in Haacht Wespelaar Verkocht

Charmant huis in Haacht Wespelaar

Charmante instapklare gezinswoning met zeer goede bereikbaarheid te Wespelaar. Ideale starterswoning met 3 slaapkamers en zeer leuke tuin waar kleine kindjes rustig kunnen ravotten terwijl je aan 't koken bent.

Eengezinswoning in Haacht Verhuurd

Eengezinswoning in Haacht

Gezellige halfopen gezinswoning dichtbij 't centrum van Haacht met 3 slaapkamers en leuke ZW-geörienteerde tuin op een perceel van 11a. Centrale ligging met goede bereikbaarheid naar Leuven, Mechelen en Brussel. De woning heeft een praktische indeling en is voorzien van alle nodige comfort.

Duplex in Haacht Verhuurd

Duplex in Haacht

Uniek appartement nabij centrum Haacht met bureel en 4 slpks op een perceel van 7 are, opgetrokken in landelijke pastorijstijl. De gezellige Z-W gerichte tuin en de ruimte in de woonst geeft u het gevoel om in een woning te vertoeven. Winkels, scholen en openbaar vervoer zijn allemaal te bereiken op wandelafstand.

Bungalow in Kampenhout Verhuurd

Bungalow in Kampenhout

Gezellige gezinswoning te Kampenhout met 3 slaapkamers en leuke ZW-geörienteerde tuin op een perceel van 6a 20ca. Centrale ligging met goede bereikbaarheid naar Leuven, Mechelen en Brussel. De woning heeft een praktische indeling en is voorzien van alle nodige comfort.

Appartement met tuin in Haacht Wespelaar Verkocht

Appartement met tuin in Haacht Wespelaar

Mooi gerenoveerd gelijkvloers appartement met 2 slaapkamers en groen uitzicht, rustig gelegen op wandelafstand van het centrum. De bereikbaarheid is uitstekend voor wie in Leuven, Mechelen of Brussel werkt. Winkels, scholen en openbaar vervoer in nabijheid.

Eengezinswoning in Haacht Verkocht

Eengezinswoning in Haacht

Mooi onderhouden viergevel woning met centrale ligging en uitstekende visibiliteit, gelegen tegenover het gemeentehuis van Haacht, omvattende een gezinswoning en een prakrijk-of kantoorruimte (voormalige dokterspraktijk van +/- 80m²) toegankelijk via aparte ingang.

Verkocht binnen de maand
Charmant huis in Haacht Verkocht

Charmant huis in Haacht

Gezellige en ruime woning met karakter op een perceel van 1a 58 ca met 3 slaapkamers en leuk ZW-geörienteerd terras van 30 m² in de dorpskern van Haacht. De woning is gelegen op wandelafstand van winkels, scholen, openbaar vervoer en is voorzien van alle nodige comfort.

Verkocht binnen de twee weken
Eengezinswoning in Haacht Tildonk Verkocht

Eengezinswoning in Haacht Tildonk

Bent u op zoek naar een instapklare woning in een rustige groene omgeving ? Deze woonparel wacht op een nieuw gezin ! De zeer verzorgde gezinswoning met 2 slaapkamers te Haacht (Tildonk) ligt op een mooi ZW perceel van 7 are 5 ca.

Verkocht binnen de maand
Eengezinswoning in Haacht Verkocht

Eengezinswoning in Haacht

Landelijk gelegen gezinswoning op een mooi perceel van 11a43ca met ZW-gerichte tuin, ook toegankelijk via achterzijde. Deze woning is deels gerenoveerd, heeft 3 slpks en veel uitbreidingsmogelijkheden ! Zeer goede bereikbaarheid en mooi zicht over de akkers en velden.

Bungalow in Boortmeerbeek Verkocht

Bungalow in Boortmeerbeek

Te renoveren gelijkvloerse gezinswoning met 3 slaapkamers in een groene omgeving op een mooi perceel van 6a 97ca. De woning heeft een goede verbinding naar Leuven, Mechelen, Brussel. Winkels, scholen en openbaar vervoer zijn te vinden in de nabijheid.

Verkocht binnen de maand
Eengezinswoning in Haacht Wespelaar Verkocht

Eengezinswoning in Haacht Wespelaar

Rustig gelegen te renoveren gezinswoning met een toffe tuin op 7are 33 ca te Wespelaar. Openbaar vervoer, winkels en scholen zijn op wandelafstand te bereiken. Prima uitvalsbasis naar Leuven, Mechelen en Brussel.

Verkocht binnen de week
Eengezinswoning in Haacht Wespelaar Verhuurd

Eengezinswoning in Haacht Wespelaar

Gezellige en praktisch ingerichte gezinswoning met 2 slaapkamers en leuke NW-tuin te Wespelaar (Haacht) op een perceel van 4 are 39 ca. Gunstige ligging en een zeer goede uitvalsbasis naar Leuven, Mechelen en Brussel. De woning heeft een praktische indeling en is voorzien van alle nodige comfort.

Eengezinswoning in Haacht Verkocht

Eengezinswoning in Haacht

Deze te renoveren rijwoning op een mooi perceel van 4are40 ca is rustig gelegen in het centrum van Haacht, op wandelafstand van alle winkels, openbaar vervoer en scholen met een zeer goede uitvalsbasis naar Leuven, Mechelen en Brussel. Ideaal voor de jonge starters.

Eengezinswoning in Boortmeerbeek Verkocht

Eengezinswoning in Boortmeerbeek

Deze op te frissen gezinswoning op een mooi perceel van 6 are 83 ca is landelijk gelegen met een prachtige tuin achteraan en heeft een zeer goede uitvalsbasis naar Leuven, Mechelen en Brussel. Constructief zeer degelijke woning met veel mogelijkheden.

Verkocht binnen de maand
Appartement in Bonheiden Rijmenam Verhuurd

Appartement in Bonheiden Rijmenam

Mooi nieuwbouw appartement op eerste verdieping met 2 slaapkamers, rustig gelegen op wandelafstand van het centrum met winkels, school en openbaar vervoer in de onmiddellijke nabijheid. Het appartement maakt deel uit van een kleinschalig gebouw bestaande uit 6 appartementen. Ideaal voor startend koppel of alleenstaande.

Eengezinswoning in Haacht Wespelaar Verkocht

Eengezinswoning in Haacht Wespelaar

Op te frissen gezinswoning met alle nodige comfort, een leuk interieur en een tof terras op 4 are 36ca. Openbaar vervoer, winkels en scholen zijn op wandelafstand te bereiken. Prima uitvalsbasis naar Leuven, Mechelen en Brussel.

Verkocht binnen de week
Charmant huis in Haacht Verkocht

Charmant huis in Haacht

Interessante op te frissen halfopen bebouwing met 3 slaapkamers op een perceel van 3 are 33 ca. De woning is gelegen in een groen kader met talrijke wandelwegen in de nabije omgeving en heeft een prima uitvalsbasis naar Leuven, Mechelen, Brussel.

Eengezinswoning in Haacht Verhuurd

Eengezinswoning in Haacht

Gezellige halfopen gezinswoning dichtbij 't centrum van Haacht met 2 slaapkamers en leuke ZW-geörienteerde tuin op een perceel van 3a45ca. Centrale ligging met goede bereikbaarheid naar Leuven, Mechelen en Brussel. De woning heeft een praktische indeling en is voorzien van alle nodige comfort.

Charmant huis in Haacht Tildonk Verkocht

Charmant huis in Haacht Tildonk

Deze charmante op te frissen rijwoning met 3 slaapkamers en gezellige tuin is zeker een aanrader voor een startend koppel. Kindjes kunnen rustig ravotten in de achterliggende omheinde tuin.

Appartement in Haacht Tildonk Verhuurd

Appartement in Haacht Tildonk

Dit charmant duplex appartement met 2 slpks en terras met groen uitzicht is voorzien van alle hedendaags comfort. Het appartement is gelegen in het centrum van Tildonk met winkel, scholen en openbaar vervoer in de onmiddellijke nabijheid.

Herenhuis in Haacht Wespelaar Verkocht

Herenhuis in Haacht Wespelaar

Charmant te renoveren herenhuis met 4 ruime slaapkamers en schitterend Z-terras op een perceel van 5a 70ca. Het potentieel van deze karakterwoning is aanzienlijk en leent zich enorm voor o.a. grote gezinnen, zelfstandige en vrij beroep, heeft een vlotte bereikbaarheid nabij scholen, winkels en openbaar vervoer.

Verkocht binnen de twee weken
Eengezinswoning in Bonheiden Rijmenam Verkocht

Eengezinswoning in Bonheiden Rijmenam

Wacht niet langer en kom de troeven ontdekken die deze gezinswoning te bieden heeft. Unieke ligging omgeven door natuurgebied ! Recent werd de woning gerenoveerd. Met z'n verrassend ruim interieur heeft men enorm veel mogelijkheden (ook kangoeroewoning). De ZW-tuin van 8a 70ca. geeft een echt vakantiegevoel.

Commercieel gelijkvloers in Aarschot Verkocht

Commercieel gelijkvloers in Aarschot

Goed onderhouden winkelpand gelegen in het winkelcentrum van Aarschot dichtbij de markten. Mogelijkheid tot aankoop aansluitend appartement met 2 slpks en alle nodige comfort op de eerste verdieping. Momenteel is de gelijkvloerse verdieping verhuurd als schoenwinkel (contract loopt tot 6 juni 2026).

Appartement in Aarschot Verkocht

Appartement in Aarschot

Dit trendy en zonnig appartement met 2 slpks en zeer mooi terras is gelegen in hartje Aarschot en is voorzien van alle hedendaags comfort met winkels, scholen en openbaar vervoer in de onmiddellijke nabijheid. De woning dateert van de periode 1875-1899 volgens het kadaster.

Dakappartement in Haacht Wespelaar Verkocht

Dakappartement in Haacht Wespelaar

Op een boogscheut van winkels, school en openbaar vervoer vinden we dit zonnig appartement met 2 slaapkamers en staanplaats. De bereikbaarheid is uitstekend voor wie in Leuven, Brussel of Mechelen werkt, bus en trein zijn erg snel en makkelijk bereikbaar. Zeer geschikt als investering of voor de jonge starters.

Verkocht binnen de maand
Charmant huis in Haacht Verkocht

Charmant huis in Haacht

Charmante te renoveren gezinswoning met 4 slaapkamers op wandelafstand van centrum Haacht op een mooi perceel van 6 are 28 ca met een prachtige tuin achteraan. Constructief zeer degelijke woning met veel mogelijkheden.

Verkocht binnen de week
Appartement in Houthalen-Helchteren Verkocht

Appartement in Houthalen-Helchteren

Gezellig en volledig gerenoveerd vakantie-appartement op het domein Hengelhoef, temidden van de natuur en wandelwegen. Het appartement is instapklaar en wordt verkocht met meubeltjes en ganse inboedel.

Bouwgrond (projecten) in Haacht Wespelaar Verkocht

Bouwgrond (projecten) in Haacht Wespelaar

Interessante projectgrond in een rustige groene omgeving op 150m van kerk en dorpskern. Zeer goede bereikbaarheid naar Leuven, Mechelen en Brussel. Openbaar vervoer en winkels op wandelafstand. Geschikt voor het bouwen van max. 20 appartementen mits aankoop van 3 kadastrale percelen.

Charmant huis in Haacht Verkocht

Charmant huis in Haacht

Goed onderhouden gezinswoning nabij centrum Haacht op een mooi perceel van 5a 89ca. De woning heeft een goede verbinding naar Leuven, Mechelen, Brussel en winkels, scholen en openbaar vervoer zijn te vinden op wandelafstand.

Charmant huis in Haacht Wespelaar Verkocht

Charmant huis in Haacht Wespelaar

Karaktervolle woning met 3 slaapkamers en schitterende omheinde tuin op een perceel van 11 a 09 ca. Het potentieel van deze karakterwoning is aanzienlijk en leent zich ook voor zelfstandige en vrij beroep, heeft een vlotte verbinding naar Brussel, Leuven en Mechelen en scholen, winkels, openbaar vervoer liggen in de nabijheid.

Hoeve in Begijnendijk Verkocht

Hoeve in Begijnendijk

Unieke kans voor paardenliefhebbers, ook geschikt voor vrije beroepen ! Karaktervolle instapklare langgevelhoeve op de grens van het hageland en de zuiderkempen in het landelijk dorpje Begijnendijk met z’n mooie fiets-en wandelroutes.

Bungalow in Leuven Wijgmaal Verkocht

Bungalow in Leuven Wijgmaal

Gezellige gelijkvloerse gezinswoning met 3 slaapkamers in een groene omgeving op een mooi ZW-perceel van 5a 90ca. De woning heeft een goede verbinding naar Leuven, Mechelen, Brussel. Winkels, scholen en openbaar vervoer zijn te vinden in de nabijheid.

Verkocht binnen de twee weken
Gelijkvloerse verdieping in Haacht Verhuurd

Gelijkvloerse verdieping in Haacht

Zeer charmant en rustig gelegen gelijkvloers appt met 2 slpks en ruim terras met mooi groen uitzicht nabij centrum van Haacht. Winkels, openbaar vervoer en scholen op wandelafstand te bereiken.

Eengezinswoning in Haacht Verhuurd

Eengezinswoning in Haacht

Achter deze karaktervolle gevel in een zeer rustige straat bevindt zich een 130m2 grote woning met 3 ruime slaapkamers op een perceel van 7a22ca.

Appartement in Haacht Tildonk Verhuurd

Appartement in Haacht Tildonk

Dit charmant duplex appartement met 2 slpks en terras met groen uitzicht is voorzien van alle hedendaags comfort. Het appartement is gelegen in het centrum van Tildonk met winkel, scholen en openbaar vervoer in de onmiddellijke nabijheid.

Penthouse in Haacht Tildonk Verkocht

Penthouse in Haacht Tildonk

Zonovergoten penthouse met riant terras in het hartje van Tildonk, voorzien van alle hedendaags comfort met winkels, scholen, ontspanning en openbaar vervoer in de onmiddellijke nabijheid.

Charmant huis in Haacht Wespelaar Verkocht

Charmant huis in Haacht Wespelaar

Constructief stevige en goed onderhouden gezinswoning met centrale ligging en veel mogelijkheden te Wespaar. De woning ligt op een perceel van 5a46ca, heeft een grote polyvalente ruimte met aparte ingang waardoor het pand ook geschikt is voor burelen, toonzaal, winkelruimte, vrije beroepen of andere zelfstandige activiteiten.

Eengezinswoning in Holsbeek Verkocht

Eengezinswoning in Holsbeek

Charmante en rustig gelegen gezinswoning te Holsbeek op een mooi perceel van 16a 87ca met 3 slaapkamers en prachtige tuin. Gelijkvloers omvat inkomhal met gastentoilet en vestiaire ruimte, een gezellige woonkamer in L-vorm met veel lichtinval, ruime ingerichte keuken, inpandige garage, wasplaats, berging en een prachtig tuin.

Eengezinswoning in Heist-op-den-Berg Verkocht

Eengezinswoning in Heist-op-den-Berg

Net buiten het bruisende centrum van Heist-op-den-berg vind je deze op te frissen woning met ruim terras. Deze arbeiderswoning met staanplaats voor de deur op een perceel van 4a 60ca , heeft op de gelijkvloerse verdieping een grote leefruimte, lichtrijke keuken, bergruimte, badkamer en toegang tot de koele kelderruimte.

Verkocht binnen de 2 maanden
Charmant huis in Boortmeerbeek Verhuurd

Charmant huis in Boortmeerbeek

Mooie recent gerenoveerde woning, in Boortmeerbeek met winkels, scholen, sportaccommodatie en openbaar vervoer op fietsafstand.

Appartement in Tienen Verhuurd

Appartement in Tienen

Op de tweede verdieping vinden we dit gezellig appartementje gebouwd in 2013 met groen uitzicht nabij 't centrum van Tienen. Zeer geschikt voor jonge starters of als alleenstaande.

Eengezinswoning in Boortmeerbeek Verkocht

Eengezinswoning in Boortmeerbeek

Deels gerenoveerde gezinswoning met uitbreidingsmogelijkheden op een mooi en rustig gelegen perceel van 6a40ca met ZW-oriëntatie. Deze woning bevindt zich op fietsafstand van het centrum van Boortmeerbeek, supermarkten, openbaar vervoer en station van Boortmeerbeek.

Verkocht binnen de maand
Duplex in Haacht Verhuurd

Duplex in Haacht

Zeer charmant en rustig gelegen duplex appt met 2 slpks en ruim terras met mooi groen uitzicht nabij centrum van Haacht. Winkels, openbaar vervoer en scholen op wandelafstand te bereiken.

Charmant huis in Haacht Verkocht

Charmant huis in Haacht

Charmant karaktervol herenhuis met 3 ruime slaapkamers en schitterend Z-terras op een perceel van 10a 60ca. Het potentieel van deze karakterwoning is aanzienlijk en leent zich ook voor o.a. zelfstandige en vrij beroep gezien z'n vlotte bereikbaarheid en de mogelijkheid tot creeëren van parking.

Verkocht binnen de twee weken
Charmant huis in Haacht Verkocht

Charmant huis in Haacht

Bent u op zoek naar een instapklare woning in een groene omgeving ? Deze verrassend ruime instapklare gezinswoning met 3 slpks en aangename ZW-tuin wacht op een nieuw gezin ! Tevens prima bereikbaarheid naar Leuven, Mechelen en Brussel.

Verkocht binnen de 2 maanden
Charmant huis in Haacht Wespelaar Verkocht

Charmant huis in Haacht Wespelaar

Deze charmante gezinswoning met drie slaapkamers en mooie tuin is zeer centraal gelegen, dichtbij scholen, winkels en openbaar vervoer. De woning is instapklaar, ook de badkamer en keuken werden recent gerenoveerd.

Landhuis in Herent Verkocht

Landhuis in Herent

Uniek gelegen villa met 4 slaapkamers, prachtige tuin en achterliggende weide op een terrein van maar liefst 81a 44ca in het landelijke gedeelte van Herent.

Appartement in Aarschot Verhuurd

Appartement in Aarschot

Dit trendy en zonnig appartement met 2 slpks en zeer mooi terras is gelegen in hartje Aarschot en is voorzien van alle hedendaags comfort met winkels, scholen en openbaar vervoer in de onmiddellijke nabijheid. De woning dateert van de periode 1875-1899 volgens het kadaster.

Charmant huis in Haacht Verkocht

Charmant huis in Haacht

Zeer verzorgde en rustig gelegen gezinswoning met 4 slaapkamers te Haacht op een mooi zuidgericht perceel van 18 are 13 ca.

Eengezinswoning in Haacht Tildonk Verkocht

Eengezinswoning in Haacht Tildonk

Rustig gelegen halfopen gezinswoning met 3 slpks en leuke tuin in een kindvriendelijke buurt nabij centrum Tildonk. Winkels, openbaar vervoer en de school zijn bereikbaar op wandelafstand. Prima uitvalsbasis naar Leuven, Mechelen en Brussel. Ideaal voor jonge starters.

Eengezinswoning in Haacht Verkocht

Eengezinswoning in Haacht

Vlakbij het bruisende centrum van Haacht vinden we deze leuke instapklare gezinswoning met 3 slpks en uitpandige garage op een perceel van 5a24ca.

Eengezinswoning in Haacht Verkocht

Eengezinswoning in Haacht

Mooie gelijkvloerse gezinswoning, op 11a40, in het landelijke Wespelaar met winkels, scholen, sportaccommodatie en openbaar vervoer op minder dan 500m! Deze woning beschikt over een ruime inkomhal met gastentoilet, gezellige leefruimte met zicht op de prachtige tuin, ingerichte keuken, 3 slaapkamers…

Eengezinswoning in Haacht Verkocht

Eengezinswoning in Haacht

Op een boogscheut van 't bruisend centrum van Haacht vinden we deze rustig gelegen gerenoveerde villa met 5 slaapkamers en een prachtige ZW-tuin op een perceel van 15 are 08 ca.

Eengezinswoning in Kampenhout Verhuurd

Eengezinswoning in Kampenhout

Gezellige gezinswoning te Kampenhout met 3 slaapkamers en leuke ZW-geörienteerde tuin op een perceel van 6a 20ca. Centrale ligging met goede bereikbaarheid naar Leuven, Mechelen en Brussel. De woning heeft een praktische indeling en is voorzien van alle nodige comfort.

Charmant huis in Haacht Verkocht

Charmant huis in Haacht

Gezellige en verrassend ruime gezinswoning met 3 slaapkamers en leuke, kindvriendelijke ZW-tuin nabij centrum Haacht.
Deze woning werd in 2014 piekfijn gerenoveerd en voorzien van een nieuwe achterbouw, waarbij werd gewerkt met duurzame en kwaliteitsvolle materialen.

Appartement in Haacht Verhuurd

Appartement in Haacht

Rustig, in het centrum van Haacht gelegen, luxe appartement met 3 slpks en ruim zonneterras. Dit appt is gelegen op de eerste verdieping, bereikbaar met lift en omvat : inkomhal, zeer zonnige living met ultra uitgeruste keuken, wc, ingerichte badkamer met ligbad, douche en lavabomeubel, 3 slaapkamers en berging.

Eengezinswoning in Wilsele Verkocht

Eengezinswoning in Wilsele

Op een boogscheut van Leuven vinden we deze gezellige instapklare gezinswoning met 3 slpks en riant terras op een perceel van 3 are 72 ca.

Charmant huis in Kampenhout Verkocht

Charmant huis in Kampenhout

Deze te renoveren gezinswoning op een mooi perceel van 8 are is landelijk gelegen met een uniek en prachtig vergezicht en heeft toch een zeer goede uitvalsbasis naar alle verbindingswegen.

Eengezinswoning in Haacht Wespelaar Verkocht

Eengezinswoning in Haacht Wespelaar

Deels te renoveren gezinswoning met uitbreidingsmogelijkheden op een mooi en rustig gelegen perceel van 9a99 ca met ZW-oriëntatie. Deze woning bevindt zich op wandelafstand van supermarkt, openbaar vervoer en sportcentrum. Prima uitvalsbasis naar Leuven, Mechelen en Brussel.

Appartement in Haacht Verkocht

Appartement in Haacht

Mooi appartement met 1 slaapkamer in 't centrum met winkels, scholen en openbaar vervoer op wandelafstand. Ideaal voor startend koppel of als opbrengsteigendom. Het appartement met z´n 65 m² woonoppervlakte is zeer praktisch ingericht, bevindt zich op het eerste verdiep en omvat o.a.

Appartement in Haacht Verkocht

Appartement in Haacht

Mooi appartement met 1 slaapkamer in 't centrum met winkels, scholen en openbaar vervoer op wandelafstand. Ideaal voor startend koppel of als opbrengsteigendom. Het appartement met z´n 66 m² woonoppervlakte is zeer praktisch ingericht, bevindt zich op het eerste verdiep en omvat o.a.

Appartement in Haacht Tildonk Verhuurd

Appartement in Haacht Tildonk

Dit lichtrijk appartement met 2 slpk is voorzien van alle hedendaags comfort. Het appartement is gelegen in het centrum van Tildonk, in een groen kader met talrijke wandelwegen in de nabije omgeving en heeft een prima uitvalsbasis naar Leuven, Mechelen, Brussel.

Eengezinswoning in Boortmeerbeek Verkocht

Eengezinswoning in Boortmeerbeek

Deze te renoveren woning op een perceel van 5 are 3 ca, is gelegen op wandelafstand van 't centrum, scholen en openbaar vervoer en heeft een zeer goede uitvalsbasis naar Leuven, Mechelen en Brussel.

Appartement in Leuven Heverlee Verkocht

Appartement in Leuven Heverlee

Goed onderhouden appartement met 2 slaapkamers en schitterend panoramisch zicht, op wandelafstand van de stad Leuven! Ideaal voor starters of als opbrengsteigendom. Lift aanwezig.

Eengezinswoning in Haacht Verkocht

Eengezinswoning in Haacht

Rustig gelegen en goed onderhouden gezinswoning met 4 slpks en leuke tuin in een kindvriendelijke buurt nabij centrum Haacht. Winkels, openbaar vervoer en de school zijn bereikbaar op wandelafstand. Prima uitvalsbasis naar Leuven, Mechelen en Brussel.

Appartement in Haacht Tildonk Verhuurd

Appartement in Haacht Tildonk

Gezellig en instapklaar dupplex appartement met 2 slpks en voorzien van alle hedendaags comfort, ruim terras met veel privacy. Centrale ligging met perfecte uitvalsbasis naar Leuven, Mechelen en Brussel. Winkels, scholen en openbaar vervoer op wandelafstand.

Eengezinswoning in Haacht Verkocht

Eengezinswoning in Haacht

Mooie goed onderhouden gelijkvloerse gezinswoning op 4a 74ca met winkels, scholen, sportaccommodatie en openbaar vervoer op wandelafstand ! Kindvriendelijke omgeving ! Deze woning beschikt over een inkomhal met gastentoilet, gezellige leefruimte in L-vorm, ingerichte keuken, leuke veranda, 3 slaapkamers…

Eengezinswoning in Haacht Verkocht

Eengezinswoning in Haacht

Op een boogscheut van centrum Haacht vinden we deze gezellige gezinswoning met 3 slpks op een perceel van 6 are 11 ca. Indeling : inkomhal, gezellige lichtrijke leefruimte, ingerichte keuken, speelkamer, wasplaats, koele kelderruimte, veranda en uitpandige garage.

Charmant huis in Wakkerzeel Verkocht

Charmant huis in Wakkerzeel

Charmante gezinswoning in landelijke omgeving met een leuke ZW-gerichte tuin op 14a37ca. De woning heeft heel wat mogelijkheden, een prima bereikbaarheid en ligt op wandelafstand van scholen, winkels en openbaar vervoer.

Eengezinswoning in Werchter Verkocht

Eengezinswoning in Werchter

Klassevolle starterswoning met 2 ruime slaapkamers en zuidelijk georiënteerde tuin in groene omgeving ! Uitbreidingsmogelijkheden. In een rustige straat, in de groene en kindvriendelijke omgeving van Werchter bevindt zich deze volledig instapklare woning.

Duplex in Leuven Verkocht

Duplex in Leuven

Gezellig duplex appartement met 1 slaapkamer gelegen in een rustige straat aan de bruisende Leuvense Vaart. Ideaal voor startend koppel of als opbrengsteigendom. Dit gerenoveerde duplex appartement bevindt zich op de bovenste 2 verdiepingen van een charmant herenhuis met winkels, scholen en openbaar vervoer op wandelafstand.

Gelijkvloerse verdieping in Haacht Verhuurd

Gelijkvloerse verdieping in Haacht

Leuk gelijkvloers energiezuinig nieuwbouwappartementje met 1 slpk en mooi terras in centrum Haacht.

Charmant huis in Haacht Verkocht

Charmant huis in Haacht

Karaktervolle halfopen bebouwing met 3 ruime slaapkamers en goede bereikbaarheid ! Deze volledig instapklare woning werd grondig gerenoveerd mét behoud van enkele authentieke elementen en bevindt zich op een boogscheut van het Blues-dorp Wespelaar.

Gelijkvloerse verdieping in Haacht Verhuurd

Gelijkvloerse verdieping in Haacht

Leuk gelijkvloers energiezuinig nieuwbouwappartementje met 2 slpk en mooi terras in centrum Haacht.

Eengezinswoning in Boortmeerbeek Verkocht

Eengezinswoning in Boortmeerbeek

Te renoveren open bebouwing op een perceel van 4a 95ca op een boogscheut van Boortmeerbeek centrum. Indeling : gezellige leefruimte met zithoek en eethoek, keuken, badkamer met douche en lavabo, veranda met zicht op de tuin, inpandige garage (wordt momenteel gebruikt als ruime berging) en uitpandige garage.

Charmant huis in Haacht Wespelaar Verhuurd

Charmant huis in Haacht Wespelaar

Charmante instapklare gezinswoning met zeer goede bereikbaarheid te Wespelaar. Winkel, openbaar vervoer en sportaccomodatie op wandelafstand te bereiken. Ideale starterswoning met 3 slaapkamers en zeer leuke tuin waar kleine kindjes rustig kunnen ravotten terwijl je aan 't koken bent.

Charmant huis in Leuven Wijgmaal Verhuurd

Charmant huis in Leuven Wijgmaal

Gezellige en ruime gezinswoning met 4 slaapkamers en leuke ZW-geörienteerde tuin aan de rand van de dorpskern van Wijgmaal. Gunstige ligging met winkels en openbaar vervoer op wandelafstand. De woning is gelegen in de nabijheid van winkels, scholen, openbaar vervoer en is voorzien van alle nodige comfort.

Duplex in Haacht Verkocht

Duplex in Haacht

Gezellig instapklaar duplex appartement uit 2009 met 2 slaapkamers en aangrenzende dressing, autostaanplaats en aangenaam terras in hartje Haacht. In een rustige eenrichtings-zijstraat van de Markt in Haacht bevindt zich dit warm ingerichte, 95m2 grote duplex appartement met 2 ruime slaapkamers.

Eengezinswoning in Boortmeerbeek Verkocht

Eengezinswoning in Boortmeerbeek

Leuke te renoveren open bebouwing met heel wat uitbreidingsmogelijkheden, gelegen op een west-georiënteerd perceel van 4a87ca met zeer goed bereikbaarheid naar Leuven, Mechelen en Brussel ! Indeling: - Gelijkvloers: Inkomhal met vestiaire ruimte, technische ruimte, badkamer met ligbad, keuken, ruime lichtrijke leefruimte…

Eengezinswoning in Haacht Verkocht

Eengezinswoning in Haacht

Te renoveren halfopen bebouwing met 2 slaapkamers, vaste trap naar de zolder waar nog extra kamers kunnen afgewerkt worden. Deze gezinswoning op een perceel van 4 are 18 ca, is gelegen op wandelafstand van winkels, scholen en openbaar vervoer en heeft een zeer goede uitvalsbasis naar Leuven, Mechelen en Brussel.

Eengezinswoning in Haacht Verkocht

Eengezinswoning in Haacht

Leuke split-level woning met 3 slaapkamers en prachtige ZW-georiënteerde tuin in groene omgeving, op een boogscheut van het pittoreske centrum van Wakkerzeel ! Deze woning op een perceel van 24a 25ca, biedt tal van mogelijkheden en is ideaal voor mensen met groene vingers.

Eengezinswoning in Haacht Tildonk Verkocht

Eengezinswoning in Haacht Tildonk

Verrassend ruime gezinswoning met 4 slaapkamers en veel potentieel te Tildonk !

Charmant huis in Herent Verkocht

Charmant huis in Herent

Leuke, instapklare eengezinswoning in een kindvriendelijke omgeving ! Deze woning beschikt over een aangename, zonovergoten tuin en een zeer goede bereikbaarheid naar Leuven, Mechelen, Brussel.

Eengezinswoning in Wespelaar Verkocht

Eengezinswoning in Wespelaar

Rustig gelegen te renoveren gezinswoning met een toffe tuin op 6 are 33 ca te Wespelaar. Openbaar vervoer, winkels en scholen zijn op fietsafstand te bereiken. Prima uitvalsbasis naar Leuven, Mechelen en Brussel.

Eengezinswoning in Rotselaar Verkocht

Eengezinswoning in Rotselaar

Charmante hoeve te Wezemaal met prima bereikbaarheid en talrijke mogelijkheden op een mooi ZW-gericht perceel van 12 are 68 ca.

Charmant huis in Haacht Tildonk Verkocht

Charmant huis in Haacht Tildonk

Deze leuke instapklare woning met uniek en prachtig vergezicht en achtergelegen weide inclusief paardenstalling, is gelegen op een ZW-georiënteerd perceel van 44a72ca.in een rustige kindvriendelijke omgeving.

Appartement in Mechelen Verhuurd

Appartement in Mechelen

Gezellig en volledig vernieuwd appartement met 2 slpks op een rustige éénrichtingsbaan binnen de stadsring van Mechelen op wandelafstand van winkels, openbaar vervoer en scholen.

Eengezinswoning in Haacht Verkocht

Eengezinswoning in Haacht

Te renoveren open bebouwing met 2 slaapkamers en vergunde werkplaats op een perceel van 5 are 12 ca.

Eengezinswoning in Haacht Verkocht

Eengezinswoning in Haacht

*** COMPROMIS IN OPMAAK - VERKOCHT NA 1 BEZOEKDAG AAN VRAAGPRIJS - WENST U UW WONING TE VERKOPEN ? KOM DAN ZEKER EENS LANGS VOOR EEN VRIJBLIJVEND KENNISMAKINGSGESPREK EN GENIET VAN ONZE 18 JAAR ERVARING *** Leuke…

Duplex in Haacht Verhuurd

Duplex in Haacht

Uniek appartement nabij centrum Haacht met bureel en 4 slpks op een perceel van 7 are, opgetrokken in landelijke pastorijstijl. De gezellige Z-W gerichte tuin en de ruimte in de woonst geeft u het gevoel om in een woning te vertoeven. Winkels, scholen en openbaar vervoer zijn allemaal te bereiken op wandelafstand.

Eengezinswoning in Haacht Wespelaar Verkocht

Eengezinswoning in Haacht Wespelaar

Dit charmant te renoveren boerderijtje met 3 slaapkamers biedt veel mogelijkheden en is ideaal voor de creatieve starter. De leuke ZW-tuin is zeker een aanrader voor kindjes die naar hartelust kunnen ravotten. Centrale ligging op wandelafstand van winkels, scholen en openbaar vervoer.

Eengezinswoning in Begijnendijk Verkocht

Eengezinswoning in Begijnendijk

Gezellige goed onderhouden gelijkvloerse gezinswoning op 11a 17ca in landelijke kindvriendelijke omgeving ! Deze woning beschikt over een inkomhal, gezellige leefruimte in L-vorm, ingerichte keuken, leuke veranda met zicht op de prachtige tuin, 2 slaapkamers, ingerichte badkamer met ligbad, lavabomeubel en wc, ingerichte keuken…

Appartementsgebouw in Mechelen Verkocht

Appartementsgebouw in Mechelen

VERKOCHT NA 3 BEZOEKDAGEN AAN VRAAGPRIJS - WENST U UW WONING TE VERKOPEN ? KOM DAN ZEKER EENS LANGS VOOR EEN VRIJBLIJVEND KENNISMAKINGSGESPREK EN GENIET VAN ONZE 18 JAAR ERVARING Interessant opbrengsteigendom binnen de stadsring van Mechelen, bestaande uit 3 vergunde studios, opgedeeld als volgt : Studio 1 : leefruimte, keuken…

Eengezinswoning in Leuven Verhuurd

Eengezinswoning in Leuven

Leuke gezinswoning met leuk terras en 2 slaapkamers in Leuven centrum met alle winkels en openbaar vervoer op wandelafstand.

Charmant huis in Leuven Verkocht

Charmant huis in Leuven

Aangename en rustige op te frissen stadswoning met ideale ligging en 4 slpks grenzend aan het Mariapark. Winkels, scholen, ziekenhuizen en openbaar vervoer zijn bereikbaar op wandelafstand.

Gebouw voor gemengd gebruik in Haacht Wespelaar Verkocht

Gebouw voor gemengd gebruik in Haacht Wespelaar

Deze woning op een perceel van 6 are is zeer geschikt voor diverse doeleinden : kinderdagverblijf, vrije beroepen of andere commerciële activiteiten maar ook voor kangoeroewoning of zorgwoning. De woning werd oorspronkelijk gebouwd in 1967 maar het handelsgedeelte werd grondig gerenoveerd in 2017.

Gelijkvloerse verdieping in Haacht Verhuurd

Gelijkvloerse verdieping in Haacht

Zeer gezellig gelijkvloers appartement met Z-terras en en groen uitzicht, rustig gelegen op wandelafstand van het centrum. De bereikbaarheid is uitstekend voor wie in Leuven, Mechelen of Brussel werkt. Winkels en scholen en openbaar vervoer zijn op wandelafstand te bereiken.

Duplex in Haacht Verhuurd

Duplex in Haacht

Sfeervol duplexappartement in centrum Haacht met 2 slaapkamers in een doodlopende straat in het centrum van Haacht op wandelafstand van winkels, openbaar vervoer en scholen met uitstekende bereikbaarheid voor wie in Leuven, Mechelen of Brussel werkt.

Penthouse in Haacht Verhuurd

Penthouse in Haacht

Superrustig gelegen penthouse met 2 slpks en zeer ruim zonneterras in het centrum van Haacht. Dit appt is gelegen op de tweede verdieping, bereikbaar met lift en omvat : inkomhal, zonnige leefruimte met ingerichte open keuken, wc, douche met lavabomeubel, 2 slaapkamers en berging.

Eengezinswoning in Haacht Verkocht

Eengezinswoning in Haacht

Rustig gelegen gelijkvloerse gezinswoning nabij 't centrum op een mooi ZW-perceel van 7 are 42 ca. De woning heeft een goede verbinding naar Leuven, Mechelen, Brussel en winkels, scholen en openbaar vervoer zijn te bereiken op wandelafstand.

Charmant huis in Haacht Verkocht

Charmant huis in Haacht

Instapklare verrassend ruime gezinswoning in superrustige straat met 3 slaapkamers nabij 't bruisende centrum van Haacht. Openbaar vervoer, winkels en scholen zijn op wandelafstand te bereiken. Prima uitvalsbasis naar Leuven, Mechelen en Brussel.

Verkocht binnen de maand
Gelijkvloerse verdieping in Aarschot Verkocht

Gelijkvloerse verdieping in Aarschot

Gezellig en rustig gelegen appartement met 2 slpks, ZW-geörienteerd met groot terras en groen uitzicht op wandelafstand van winkels, scholen en openbaar vervoer. Ook ideaal als opbrengsteigendom. Het appartement met z´n 74 m² woonoppervlakte is zeer praktisch ingericht, bevindt zich op het gelijkvloers en omvat o.a.

Verkocht binnen de twee weken
Eengezinswoning in Zaventem Nossegem Verkocht

Eengezinswoning in Zaventem Nossegem

Leuke, energiezuinige woning met 2 slaapkamers op een mooi zuidgericht perceel van 4a52ca met uitstekende bereikbaarheid voor wie werkt in Brussel, Leuven of Antwerpen.

Verkocht binnen de maand
Charmant huis in Haacht Verkocht

Charmant huis in Haacht

Zeer goed onderhouden gezinswoning met 4 slaapkamers op een mooi ZW-perceel van 11 are nabij centrum Haacht met winkels, openbaar vervoer en scholen bereikbaar op wandelafstand.

Gelijkvloerse verdieping in Haacht Verhuurd

Gelijkvloerse verdieping in Haacht

Zeer charmant en rustig gelegen gelijkvloers appartement met 2 slpks en ruim terras met mooi groen uitzicht in centrum Haacht. Winkels, openbaar vervoer en scholen op wandelafstand te bereiken. Ideaal voor wie in Leuven, Mechelen of Brussel werkt.

Gelijkvloerse verdieping in Haacht Verkocht

Gelijkvloerse verdieping in Haacht

Leuk gelijkvloers energiezuinig nieuwbouwappartementje met 1 slpk en mooi terras in centrum Haacht.

Charmant huis in Haacht Wespelaar Verkocht

Charmant huis in Haacht Wespelaar

Instapklare superrustige halfopen bebouwing met 4 slaapkamers en een prachtige tuin grenzend tegen natuurgebied. Ideale woning voor natuurliefhebbers, gelegen op wandelafstand van openbaar vervoer, winkels en scholen.

Eengezinswoning in Haacht Verkocht

Eengezinswoning in Haacht

Leuke, gerenoveerde woning met 3 slaapkamers in een kindvriendelijke omgeving op een boogscheut van Haacht centrum.

Verkocht binnen de week
Charmant huis in Haacht Verkocht

Charmant huis in Haacht

Charmante tot in de puntjes afgewerkte gezinswoning met 4 slaapkamers in een rustige doodlopende straat op wandelafstand van alle winkels en scholen. Zeer leuke tuin waar kleine kindjes rustig kunnen ravotten terwijl je aan 't koken bent.

Appartement in Haacht Verhuurd

Appartement in Haacht

Leuk energiezuinig nieuwbouwappartement op eerste verdiep met 2 slpks en mooi terras in centrum Haacht. Alle winkels en openbaar vervoer te bereiken op wandelafstand - lift aanwezig ! Indeling : inkomhal, wc, leefruimte met open ingerichte keuken, 2 slaapkamers, ingerichte badkamer met inloopdouche, berging, mooi terras.

Appartement in Haacht Tildonk Verhuurd

Appartement in Haacht Tildonk

Dit charmant duplex appartement met 2 slpks en terras met groen uitzicht is voorzien van alle hedendaags comfort. Het appartement is gelegen in het centrum van Tildonk met winkels, scholen en openbaar vervoer in de onmiddellijke nabijheid.

Charmant huis in Haacht Verkocht

Charmant huis in Haacht

Leuke instapklare woning met 3 slaapkamers (mogelijk 4) in een rustige kindvriendelijke omgeving op een boogscheut van Haacht centrum.

Landhuis in Haacht Wespelaar Verkocht

Landhuis in Haacht Wespelaar

Karaktervolle te renoveren villa met 4 slaapkamers en schitterende omheinde tuin op een perceel van 14 a 51 ca.

Duplex in Haacht Verhuurd

Duplex in Haacht

Gezellig nieuwbouw appartement te Haacht met mooi terras op wandelafstand van alle winkels, scholen en openbaar vervoer.

Bouwgrond in Haacht Verkocht

Bouwgrond in Haacht

Landelijk gelegen perceel bouwgrond van 3a10ca voor halfopen bebouwing met een vlotte verbinding naar Leuven, Mechelen en Brussel. Lot 1 uit een goedgekeurde verkaveling (A201714) d.d. 12/10/2017. Het perceel is gelegen in een zeer rustige straat en op wandelafstand van openbaar vervoer.

Bouwgrond in Haacht Verkocht

Bouwgrond in Haacht

Landelijk gelegen perceel bouwgrond van 3a10ca voor halfopen bebouwing met een vlotte verbinding naar Leuven, Mechelen en Brussel. Lot 2 uit een goedgekeurde verkaveling (A201714) d.d. 12/10/2017. Het perceel is gelegen in een zeer rustige straat en op wandelafstand van openbaar vervoer.

Huis in Keerbergen Verkocht

Huis in Keerbergen

Volledig gerenoveerde woning met 3 ruime slaapkamers in een uiterst rustige en groene omgeving ! Indeling: - Gelijkvloers: Inkom met gerieflijke vestiaire, ruime leefruimte met leuke zithoek, aansluitende eetplaats met open keuken die nog naar wens en budget kan worden ingericht, veranda…

Triplex in Haacht Wespelaar Verhuurd

Triplex in Haacht Wespelaar

Ruim nieuwbouw appartement met 3 slpks gelegen op wandelafstand van het centrum, in een groene omgeving en nabij openbaar vervoer, winkels en scholen. De bereikbaarheid is uitstekend voor wie in Leuven of Brussel werkt, bus en trein zijn erg snel en makkelijk bereikbaar.

Charmant huis in Haacht Wespelaar Verkocht

Charmant huis in Haacht Wespelaar

Leuke instapklare woning met 3 slaapkamers in een rustige kindvriendelijke omgeving.

Charmant huis in Haacht Verkocht

Charmant huis in Haacht

Leuke gezinswoning met 3 slaapkamers in een rustige kindvriendelijke omgeving met een praktische indeling en een perfecte bereikbaarheid. Ideaal als doorgroeiwoning of voor alleenstaande ouders met kinderen.

Verkocht binnen de twee weken
Bouwgrond (projecten) in Haacht Verkocht

Bouwgrond (projecten) in Haacht

Vergunde projectgrond in een autoluwe straat, geschikt voor het bouwen van 2 HOB (4a60/perceel). Prima verbinding naar Leuven, Mechelen en Brussel. Openbaar vervoer en dorpskern met supermarkt en kleuter- en basisschool zijn bereikbaar op wandel- en fietsafstand.

Appartement in Haacht Verhuurd

Appartement in Haacht

Zeer gezellig nieuwbouw appartement te Haacht met 2 slaapkamer en zonnig terras op wandelafstand van alle winkels, scholen en openbaar vervoer.

Landhuis in Haacht Tildonk Verkocht

Landhuis in Haacht Tildonk

Ook uw pand bij ons in de kijker ? Maak kennis met ons team en vraag een vrijblijvend gesprek ! Laat je betoveren door dit karaktervolle landhuis met 3 slpks en een prachtig vergezicht! Op een unieke locatie omringd door weien, op slechts een steenworp van Leuven en belangrijke invalswegen…

Charmant huis in Haacht Verhuurd

Charmant huis in Haacht

Charmante tot in de puntjes afgewerkte gezinswoning met 4 slaapkamers in een rustige doodlopende straat op wandelafstand van alle winkels en scholen. Zeer leuke tuin waar kleine kindjes rustig kunnen ravotten terwijl je aan 't koken bent.

Appartement in Rotselaar Werchter Verhuurd

Appartement in Rotselaar Werchter

Charmant appartement met 1 slaapkamer en ruim terras in 't centrum met prachtig zicht op 't kerkplein van Werchter. Winkels, school en openbaar vervoer op wandelafstand. Ideaal voor startend koppel of alleenstaande.

Gelijkvloerse verdieping in Haacht Verhuurd

Gelijkvloerse verdieping in Haacht

Leuk gelijkvloers energiezuinig nieuwbouwappartementje met 1 slpk en mooi terras in centrum Haacht. Ideaal voor starters of alleenstaande - airco aanwezig ! Indeling : inkomhal, wc, leefruimte met open ingerichte keuken, slaapkamer, ingerichte badkamer met inloopdouche, berging, mooi terras.

Bouwgrond in Haacht Verkocht

Bouwgrond in Haacht

Landelijk gelegen perceel bouwgrond van 5a10ca voor open bebouwing met een vlotte verbinding naar Leuven, Mechelen en Brussel. Lot 3 uit een goedgekeurde verkaveling (A201714) d.d. 12/10/2017. Het perceel is gelegen op wandelafstand van openbaar vervoer. Scholen en winkels eveneens op wandelafstand.

Bouwgrond in Haacht Tildonk Verkocht

Bouwgrond in Haacht Tildonk

Een mooi perceel bouwgrond van 5a12ca voor halfopen bebouwing te Tildonk met vlotte verbinding naar Leuven, Mechelen en Brussel. Scholen, winkels en openbaar vervoer zijn in de nabijheid. Positief stedenbouwkundig attest dateert van 21 februari 2019. Het perceel is 10,1 m breed en 50,1m diep.

Gelijkvloerse verdieping in Haacht Verhuurd

Gelijkvloerse verdieping in Haacht

Charmant gelijkvloers appartement in centrum Haacht met gezellig tuintje op wandelafstand van alle winkels, scholen en openbaar vervoer. Het appartement omvat : inkomhal, gastentoilet, ingerichte keuken, berging met voorziening voor wasmachine/droogkast, twee ruime slaapkamers, ingerichte badkamer met inloopdouche, lavabomeubel.

Eengezinswoning in Herent Verkocht

Eengezinswoning in Herent

Op een boogscheut van Leuven vinden we deze zeer verzorgde en rustig gelegen instapklare gezinswoning met 3/4 slaapkamers op een mooi zuidgericht perceel van 4 are 1 ca. Het dak is volledig vernieuwd in 2019 en werd in 2010 reeds voorzien van 12 zonnepanelen met groencertificaten tot 2030.

Appartement in Haacht Verhuurd

Appartement in Haacht

*** IN OPTIE - HUUROVEREENKOMST IN OPMAAK *** Bent u op zoek naar een ruim lichtrijk appartement in een groene omgeving nabij winkels, scholen en openbaar vervoer, aarzel dan niet en kom een kijkje nemen ! Dit duplex appartement is gelegen in centrum Haacht en is voorzien van alle nodige comfort.

Eengezinswoning in Haacht Verkocht

Eengezinswoning in Haacht

ZEER goed onderhouden woning met 3 slaapkamers en rustige ligging in een kindvriendelijke omgeving op een boogscheut van Haacht centrum.

Commercieel gelijkvloers in Haacht Verhuurd

Commercieel gelijkvloers in Haacht

Gunstig gelegen handelsruimte of kantoorruimte van 62 m² in het bruisende centrum van Haacht met direkte parkeergelegendheid voor de deur ! De ruimte is ingedeeld met een kleine inkom, een handelsruimte, wc, kitchenette en achteraan een bureel.

Charmant huis in Tremelo Verhuurd

Charmant huis in Tremelo

In Tremelo vinden we deze gezellige gezinswoning met 4 slaapkamers en leuke ZW-geörienteerde tuin op een perceel van 7a. Centrale ligging met goede bereikbaarheid in een groene omgeving. De woning heeft een praktische indeling en is voorzien van alle nodige comfort.

Appartement in Haacht Verkocht

Appartement in Haacht

Dit charmant appartement met 2/3 slpks en ruim terras (45 m²) in centrum Haacht is voorzien van alle hedendaags comfort en ligt op een boogscheut van alle winkels, scholen en openbaar vervoer.

Charmant huis in Boortmeerbeek Hever Verkocht

Charmant huis in Boortmeerbeek Hever

Gezellige en verrassend ruime gezinswoning met rustige ligging, 3 slaapkamers en leuke ZW-geörienteerde tuin te Hever (Boortmeerbeek) op een perceel van 7 are 86 ca.
Gunstige ligging en een zeer goede verbinding met E19.

Appartement in Haacht Verhuurd

Appartement in Haacht

Leuk energiezuinig nieuwbouwappartement op eerste verdiep met 2 slpks en mooi terras in centrum Haacht.

Charmant huis in Boortmeerbeek Verkocht

Charmant huis in Boortmeerbeek

Leuke gezinswoning met uitbreidingsmogelijkheden op een mooi en rustig gelegen perceel van 5a99 ca. Deze woning bevindt zich op wandelafstand van school en openbaar vervoer. Prima uitvalsbasis naar Leuven, Mechelen en Brussel.

Appartement in Sint-Katelijne-Waver Verhuurd

Appartement in Sint-Katelijne-Waver

Dit nieuwbouw appartement met lift en 2 slaapkamers is gelegen op wandelafstand van het centrum van St. Kathelijne-Waver, in een groene omgeving en nabij openbaar vervoer, winkels en scholen. Het appartement met z´n 119 m² woonoppervlakte is zeer praktisch ingericht, bevindt zich op de eerste verdieping en omvat o.a.

Eengezinswoning in Bonheiden Rijmenam Verkocht

Eengezinswoning in Bonheiden Rijmenam

Rustig gelegen instapklare en zeer goed onderhouden woning met 4 slaapkamers en zuidgerichte tuin in centrum Rijmenam. De woning ligt op wandelafstand van winkels en scholen.

Appartement in Haacht Wespelaar Verhuurd

Appartement in Haacht Wespelaar

Bent u op zoek naar een prachtig hoekappartement gelegen op een toplocatie met perfecte verbindingen naar zowel Leuven, Mechelen als Brussel? Dan is deze moderne nieuwbouw gelegen in Wespelaar echt iets voor u!
Het appartement bevindt zich op de vierde verdieping en is volledig afgewerkt met kwalitatieve materialen.

Eengezinswoning in Boortmeerbeek Verkocht

Eengezinswoning in Boortmeerbeek

Gezellige nog deels af te werken ruime gezinswoning op een perceel van 5a79ca met 4 slaapkamers en leuke tuin aan de rand van de dorpskern van Boortmeerbeek. Gunstige ligging en een goede verbinding met E19. De woning is gelegen op wandelafstand van winkels, scholen, openbaar vervoer en is voorzien van alle nodige comfort.

Charmant huis in Zemst Elewijt Verkocht

Charmant huis in Zemst Elewijt

Toffe op te frissen gezinswoning met 3 slpks en een unieke ligging op een boogscheut van 't Steentjesbos, een oase van groen en rust! Met z'n verrassend ruim interieur heeft men enorm veel mogelijkheden (ook kangoeroewoning). Vlotte bereikbaarheid naar alle toegangswegen maakt dit tot een perfecte locatie.

Charmant huis in Haacht Wakkerzeel Verhuurd

Charmant huis in Haacht Wakkerzeel

Gezellige gezinswoning in kindvriendelijke omgeving

Charmant huis in Haacht Verkocht

Charmant huis in Haacht

Deze verzorgde en goed onderhouden gelijkvloerse gezinswoning met 3 slaapkamers is gelegen op een prachtig perceel van maar liefst +/- 28 are groot op een boogscheut van het centrum van Haacht. De grootste troef van deze woning? De prachtige groene tuin met 2 grote en gezellige terrassen.

Bungalow in Leuven Wijgmaal Verkocht

Bungalow in Leuven Wijgmaal

Mooie goed onderhouden gelijkvloerse gezinswoning op 7a 99ca in een landelijke kindvriendelijke omgeving ! Deze woning beschikt over een inkomhal, gezellige lichtrijke leefruimte , ingerichte keuken, leuke veranda, 2 slaapkamers, ingerichte badkamer met douche, lavabomeubel en wc, wasplaats en inpandige garage.

Bungalow in Leuven Verkocht

Bungalow in Leuven

Op een uitstekende locatie in Wilsele bevindt zich deze gelijkvloerse woning op een perceel van 7a 44ca. Winkels, scholen, station, bushalte en de oprit E-314 bevinden zich op een boogscheut.

Appartement in Haacht Verhuurd

Appartement in Haacht

Bent u op zoek naar een prachtig hoekappt met groen uitzicht in hartje Haacht ? Dan is deze tot in de puntjes afgewerkte nieuwbouw echt iets voor u ! Het appt. bevindt zich op de 1ste verdieping en is volledig afgewerkt met kwalitatieve materialen.

Duplex in Haacht Verkocht

Duplex in Haacht

Superrustig, instapklaar duplex appartement met 2 ruime slpks, 1 kleinere slpk en een aangenaam groot terras in centrum Haacht ! Indeling: - 1e verdiep: inkomhal met vestiaire, gastentoilet, riante leefruimte met zicht op het 27 m² groot terras , volledig geïnstalleerde open keuken (inbouwfrigo, keramisch fornuis…

Charmant huis in Haacht Verhuurd

Charmant huis in Haacht

Deze charmante gezinswoning met 4 slaapkamers is ideaal gelegen vlakbij het centrum van Haacht. Op slechts enkele meters bevindt zich de middelbare school maar ook winkels en restaurants zijn op wandelafstand te bereiken.

Appartement in Haacht Verhuurd

Appartement in Haacht

Dit nieuwbouw appartement met lift en 3 slaapkamers is gelegen in 't hartje van Haacht, op een superrustige en groene locatie nabij openbaar vervoer, winkels en scholen. Het appartement met z´n 105 m² woonoppervlakte is zeer praktisch ingericht, en bevindt zich op de eerste verdieping en omvat o.a.

Gebouw voor gemengd gebruik in Haacht Verkocht

Gebouw voor gemengd gebruik in Haacht

VERKOCHT EERSTE BEZOEKDAG ! zoekt u een topligging met zicht op de dijlevallei ? Dan is deze te verbouwen woning op een perceel van 22 a70 ca een unieke kans voor u ! Er werd reeds een omgevingsvergunning afgeleverd en er zijn dus ook plannen van een architect ter beschikking.

Duplex in Haacht Verhuurd

Duplex in Haacht

Ruim duplex appartement pal in het centrum van Haacht met zicht op de markt. Door zijn ideale ligging in de stadskern van Haacht ben je slechts enkele stappen verwijderd van winkels, restaurants en scholen.

Gelijkvloerse verdieping in Haacht Verkocht

Gelijkvloerse verdieping in Haacht

Dit gezellig instapklaar appartement met 2 slaapkamers is ideaal gelegen in centrum Haacht, op wandelafstand van winkels, scholen en restaurantjes. Ideaal als opbrengsteigendom of voor starters. Volledig instapklaar, geschilderd en raamdecoratie reeds aanwezig.

Eengezinswoning in Lubbeek Linden Verkocht

Eengezinswoning in Lubbeek Linden

Instapklare verrassend ruime gezinswoning in een superrustige straat met 3 slaapkamers en Z-tuin op een boogscheut van Leuven. Openbaar vervoer, winkels en scholen zijn gemakkelijk te bereiken. Prima uitvalsbasis naar Leuven en Brussel.

Bungalow in Haacht Verkocht

Bungalow in Haacht

Ben jij op zoek naar een gezinswoning dichtbij het centrum van Haacht maar toch in het groen? Dan is deze verzorgde gelijkvloerse gezinswoning met 3 slaapkamers zeker iets voor jou! De bungalow is gelegen op een rustig gelegen perceel van bijna 10 are groot op slechts 500 meter wandelen van het centrum van Haacht.

Charmant huis in Leuven Verkocht

Charmant huis in Leuven

NA EERSTE BEZOEKDAG IN OPTIE - COMPROMIS IN OPMAAK - Deze gezellige tot in de puntjes afgewerkte rijwoning met 3 slaapkamers te Wilsele is uitstekend gelegen op slechts enkele minuten verwijderd van winkels, scholen, station, bushalte en de oprit van de E-314.

Charmant huis in Boortmeerbeek Verkocht

Charmant huis in Boortmeerbeek

Deze gezellige halfopen gezinswoning met 3 slaapkamers is gelegen op een mooi perceel van 6a 14ca met prachtige zuidwest-gerichte tuin in Hever. De ligging is ideaal indien u op zoek bent naar een rustig gelegen perceel maar niet te ver wilt wonen van winkels, restaurants en scholen.

Charmant huis in Haacht Verkocht

Charmant huis in Haacht

NA EERSTE BEZOEKDAG VERKOCHT - Op wandelafstand van het centrum van Haacht kan u deze toffe op te frissen gezinswoning van 6a 40ca terugvinden. De woning beschikt momenteel over 2 slpks maar kan mits afwerking van de zolder worden omgevormd tot een ruime gezinswoning met 4 slpks.

Villa in Diest Verkocht

Villa in Diest

Unieke villa met 5 slaapkamers gelegen op een prachtig perceel van 22a 63ca te Diest. Deze prachtige woonst is gelegen op een uiterst rustige ligging met een magnifiek zicht op de groene, landelijke omgeving.

Appartement in Mechelen Verhuurd

Appartement in Mechelen

Dit moderne appartement is ideaal gelegen net binnen de ring van Mechelen op slechts enkele meters van de Mechelse winkelstraat, de Bruul.

Huis in Haacht Verkocht

Huis in Haacht

Deze toffe op te frissen halfopen gezinswoning op een perceel van 5a 46 ca bevindt zich op wandelafstand van het centrum van Haacht met scholen, winkels, restaurants en sportcentra in overvloed. Ondanks de korte afstand tot het centrum is het hier toch zeer rustig vertoeven.

Charmant huis in Haacht Verkocht

Charmant huis in Haacht

Charmant huis in Haacht Verkocht

Charmant huis in Haacht

Op zoek naar een ruime karaktervolle gezinswoning met 4 slaapkamers en mooie tuin? In Wespelaar kan u deze unieke op te frissen villa met enorm veel mogelijkheden terugvinden. De woning heeft een prima bereikbaarheid naar Leuven, Mechelen en Brussel en ligt op wandelafstand van scholen, winkels en openbaar vervoer.

Charmant huis in Haacht Kelfs Verkocht

Charmant huis in Haacht Kelfs

Deze te renoveren gezinswoning in Wakkerzeel is gelegen op een mooi perceel van 7are 66ca met een prachtige tuin die beschikt over unieke vergezichten op de landelijke weides. Het pand is bovendien ook een goede uitvalsbasis naar Leuven, Mechelen of Brussel.

Appartement met tuin in Haacht Verhuurd

Appartement met tuin in Haacht

Gezellig en superrustig appartement te Haacht op wandelafstand van alle winkels, scholen en openbaar vervoer. Ideaal voor alleenstaande of jonge starters. Verwarming, electriciteit en water 125 €.

Appartement in Haacht Verhuurd

Appartement in Haacht

Midden in het centrum van Haacht kan u dit gezellige, ruime appartement met 3 slaapkamers terugvinden. Winkels, scholen en openbaar vervoer zijn op wandelafstand te bereiken en bovendien beschikt u over een ruime afgesloten garage voor uw auto.

Bungalow in Haacht Verkocht

Bungalow in Haacht

Deze gelijkvloerse gezinswoning met 2 slaapkamers is ideaal gelegen nabij het centrum van Haacht. Hoewel je slechts enkele stappen verwijderd bent van de dorpskern met winkels, restaurants en scholen, is de woning toch enorm rustig gelegen met een gezellige tuin en mooi groen uitzicht.

Charmant huis in Haacht Verhuurd

Charmant huis in Haacht

Charmante instapklare gezinswoning met 3 slaapkamers en zeer goede bereikbaarheid te Haacht. Winkels, openbaar vervoer en sport-accomodatie op wandelafstand te bereiken. Zeer leuke tuin waar kleine kindjes rustig kunnen ravotten terwijl je aan 't koken bent.

Huis in Haacht Verkocht

Huis in Haacht

Deze charmante, goed onderhouden gezinswoning met 4 slaapkamers is ideaal gelegen op een boogscheut van het centrum van Haacht. De woning ligt in een residentiële wijk in een enorm rustige straat op wandelafstand van winkels, scholen en restaurants.

Appartement in Boortmeerbeek Verhuurd

Appartement in Boortmeerbeek

Bent u op zoek naar een gezellig hoekappt met veel lichtinval en gelegen op een toplocatie met ideale verbindingen naar Leuven, Mechelen en Brussel? Dan is dit moderne appt. met 1 slpk in Boortmeerbeek vast iets voor u! Het appt. bevindt zich op het 3de verdiep en is tot in de puntjes afgewerkt.

Gelijkvloerse verdieping in Haacht Verhuurd

Gelijkvloerse verdieping in Haacht

Zeer gezellig en rustig gelegen gelijkvloers appartement met kwalitatieve afwerking dat volledig beantwoordt aan de hedendaagse normen. Prima bereikbaarheid naar Leuven, Mechelen en Brussel, op wandelafstand naar de school en op fietsafstand naar 't station in Wespelaar.

Duplex in Sint-Katelijne-Waver Verkocht

Duplex in Sint-Katelijne-Waver

Prachtig BEN appt met superrustige ligging in een kleinschalig nieuwbouwproject met 2 slaapkamers en riante leefruimte op wandelafstand van centrum Sint-Katelijne-Waver. Dit energiezuinige appartement met een bewoonbare oppervlakte van 195 m² wordt volledig afgewerkt en voorzien van een hyper geïnstalleerde keuken.

Bungalow in Haacht Verhuurd

Bungalow in Haacht

Gezellige gelijkvloerse gezinswoning dichtbij het centrum van Haacht met 3 slaapkamers en leuke Z-geörienteerde tuin op een perceel van 10 a. Door de centrale ligging heb je een prima bereikbaarheid naar zowel Leuven, Mechelen als Brussel.

Triplex in Wespelaar Verhuurd

Triplex in Wespelaar

Ruim nieuwbouw appartement met 3 slpks gelegen op wandelafstand van het centrum, in een groene omgeving en nabij openbaar vervoer, winkels en scholen. De bereikbaarheid is uitstekend voor wie in Leuven of Brussel werkt, bus en trein zijn erg snel en makkelijk bereikbaar.

Appartement in Haacht Verhuurd

Appartement in Haacht

Dit gezellig instapklaar appartement met 2 slaapkamers is ideaal gelegen in centrum Haacht, op wandelafstand van winkels, scholen en restaurantjes. Ideaal als opbrengsteigendom of voor starters.

Appartement in Haacht Verhuurd

Appartement in Haacht

Dit leuke nieuwbouw appartement met 2 slaapkamers is perfect gelegen op wandelafstand van het dorpscentrum met winkels, restaurantjes en scholen. Tegelijk is de stad nooit ver weg, want Haacht ligt vlak bij alle belangrijke invalswegen naar Leuven, Brussel en Mechelen. Het appt.

Huis in Keerbergen Verkocht

Huis in Keerbergen

Deze toffe halfopen bebouwing met 2 slpks en zicht op de dijlevallei kan mits de nodige opfriswerken worden omgebouwd tot een prachtige knusse gezinswoning. De woning is gelegen tussen Haacht en Keerbergen op een mooi perceel grenzend aan agrarisch gebied en vlakbij de Dijle.

Huis in Haacht Verkocht

Huis in Haacht

Deze te renoveren vrijstaande woning met 3 slaapkamers is gelegen op een mooi perceel van bijna 10 are met prachtige Z-gerichte tuin. De ligging van deze gezinswoning is ideaal, in een rustige straat met een grote supermarkt, scholen, restaurants en het sportcomplex Den Dijk allemaal op wandelafstand te bereiken.

Duplex in Haacht Verkocht

Duplex in Haacht

Gezellig, instapklaar duplex appartement met 2 ruime slpks in het centrum van Haacht. De duplex is ideaal gelegen in een rustige straat met scholen, winkels, restaurants, openbaar vervoer en sportcentra in de nabijheid van één km. Er is bovendien een groot en rustig terras waar je kan genieten van de frisse buitenlucht.

Appartement in Haacht Verhuurd

Appartement in Haacht

Pal in het centrum van Haacht kan u dit toffe gelijkvloerse nieuwbouwappartement met 2 slaapkamers terugvinden. Het zonnig appt is superrustig gelegen met winkels en openbaar vervoer op wandelafstand te bereiken.

Eengezinswoning in Haacht Verkocht

Eengezinswoning in Haacht

VERKOCHT BINNEN DE WEEK ... Deze charmante, alleenstaande gezinswoning is gelegen op een perfecte locatie vlakbij het centrum van Haacht. Op slechts 400 m vindt u de grote middelbare Don Bosco school terug met daarnaast meerdere winkels en restaurants, en een uitstekende connectie met het openbaar vervoer.

Villa in Leuven Verkocht

Villa in Leuven

KNAP VERKOCHT BINNEN DE WEEK ! Op zoek naar een vastgoedmakelaar die met vol enthousiasme alles voor je regelt ? Vraag gerust een vrijblijvend kennismakingsgesprek en ontdek onze persoonlijke aanpak ...

Appartement in Haacht Verhuurd

Appartement in Haacht

Toplocatie, modern, perfecte afwerking, mooi terras met prachtig zicht … Dit magnifiek appartement heeft het allemaal! Hoewel de woonst gelegen is pal in het centrum van Haacht vlakbij winkels, restaurants en scholen…

Huis in Boortmeerbeek Verkocht

Huis in Boortmeerbeek

Leuke verrassend ruime gezinswoning met 4 slpks op een prachtig ZW-perceel van 13 are op wandelafstand van het centrum van Boortmeerbeek. Deze halfopen bebouwing is gelegen in een rustige straat en heeft een vlotte verbinding naar Leuven, Mechelen en Brussel met openbaar vervoer in de nabijheid.

Bungalow in Haacht Verkocht

Bungalow in Haacht

Deze toffe, op te frissen gelijkvloerse woning met 2 slaapkamers bevindt zich op wandelafstand van het centrum van Haacht. De woning heeft een vlotte verbinding naar zowel Leuven, Mechelen als Brussel en scholen, winkels en restaurants zijn allemaal terug te vinden binnen een straal van één km.

Bungalow in Haacht Verkocht

Bungalow in Haacht

Deze gezellige bungalow is gelegen op een prachtige locatie in een doodlopende straat omgeven door agrarisch gebied . Ideaal voor natuurliefhebbers die op zoek zijn naar rust! Bij binnenkomst via de inkomhal kan u de mooie leefruimte betreden met grote raampartijen en zicht op de landelijke natuur.

Appartement in Evere Verkocht

Appartement in Evere

Ben je op zoek naar een modern appartement in een groene omgeving vlakbij Brussel? Dan is dit perfect afgewerkte appartement te Evere misschien wel iets voor jou! Het appartement is volledig bemeubeld en is gelegen op de 3de verdieping…

Appartement met tuin in Sint-Katelijne-Waver Verkocht

Appartement met tuin in Sint-Katelijne-Waver

Prachtig BEN appartement met superrustige ligging in een kleinschalig nieuwbouwproject met 2 slaapkamers en riante leefruimte op wandelafstand van centrum Sint-Katelijne-Waver. Dit energiezuinige appartement met een bewoonbare oppervlakte van 157 m² wordt volledig afgewerkt en voorzien van een hyper geïnstalleerde keuken.

Charmant huis in Tildonk Verhuurd

Charmant huis in Tildonk

*** IN OPTIE - HUUROVEREENKOMST IN OPMAAK *** Superrustige gezinswoning (HOB) met 4 slpks in landelijke kindvriendelijke omgeving op +/- 500 m van centrum Tildonk en school Sint-Agela, dichtbij belangrijke invalswegen naar Leuven, Brussel, Mechelen en openbaar vervoer in de nabijheid.

Eengezinswoning in Leuven Verkocht

Eengezinswoning in Leuven

VERKOCHT BINNEN DE WEEK ! wenst u een vrijblijvende waardepaling van uw pand…

Bungalow in Haacht Verkocht

Bungalow in Haacht

Op een boogscheut van het centrum van Haacht bevindt zich deze aangename bungalow met 3 slaapkamers. De woning is ideaal gelegen op slechts wandelafstand van de middelbare Don Bosco school met winkels, restaurantjes en openbaar vervoer in de nabije omgeving.

Huis in Haacht Verkocht

Huis in Haacht

Op te frissen eengezinswoning/handelspand op een mooi perceel van 7a 83 ca misschien iets voor u! De woning bevat een commercieel gedeelte die in het verleden dienst heeft gedaan als bakkerij en een woongedeelte.

Gelijkvloerse verdieping in Haacht Verhuurd

Gelijkvloerse verdieping in Haacht

*** IN OPTIE - HUUROVEREENKOMST IN OPMAAK *** Zeer gezellig en rustig gelegen gelijkvloers appartement met kwalitatieve afwerking dat volledig beantwoordt aan de hedendaagse normen. Prima bereikbaarheid naar Leuven, Mechelen en Brussel, op wandelafstand naar de school en op fietsafstand naar 't station in Wespelaar.

Huis in Haacht Verkocht

Huis in Haacht

Verzorgde woning in groene rustige omgeving met vier slaapkamers, garage en onderhoudsvriendelijke tuin.

Penthouse in Haacht Verhuurd

Penthouse in Haacht

Dit charmant Penthouse, voorzien van alle hedendaags comfort en van een adembenemend dakterras, is gelegen in het centrum van Haacht met winkels, scholen, ontspanning en openbaar vervoer in de onmiddellijke nabijheid.

Appartement in Haacht Verkocht

Appartement in Haacht

Bent u op zoek naar een gezellig appartementje op een topligging in Haacht? Kom dan zeker een kijkje nemen naar dit quasi nieuwbouw appartement met ideale rustige ligging in centrum Haacht op wandelafstand van winkels, scholen en restaurantjes.

Duplex in Haacht Verhuurd

Duplex in Haacht

Dit zonnig duplex appartementje met 3 slaapkamers in centrum Tildonk is voorzien van alle hedendaags comfort met winkels, scholen, ontspanning en openbaar vervoer in de onmiddellijke nabijheid.

Huis in Rotselaar Verkocht

Huis in Rotselaar

Op een toffe, rustige locatie in het mooie Rotselaar bevindt zich deze gezellige gezinswoning met 3 slaapkamers. De ligging is ideaal in een rustige straat met winkels, scholen en openbaar vervoer in de nabije omgeving. Bovendien ligt het prachtige meer van Rotselaar op slechts 1 km van de woning.

Eengezinswoning in Wespelaar Verkocht

Eengezinswoning in Wespelaar

Zeer goed onderhouden gezinswoning met een leuk interieur en een toffe tuin op 6are 23ca te Wespelaar. Openbaar vervoer, winkels en scholen zijn op wandelafstand te bereiken. Prima uitvalsbasis naar Leuven, Mechelen en Brussel.

Huis in Boortmeerbeek Verkocht

Huis in Boortmeerbeek

Deze gezellige woning met 3 slaapkamers op een perfecte ligging in Boortmeerbeek werd doorheen de jaren grondig gerenoveerd. Zo werd er extra isolatie in het dak en vloeren voorzien en beschikt de woning over een condenserende ketel wat resulteert in een uitstekend EPC-label B met een kWh-waarde van 157.