Immo Den Dijk

Woningen te huur

Eengezinswoning in Leuven Verhuurd

Eengezinswoning in Leuven

Leuke gezinswoning met leuk terras en 2 slaapkamers in Leuven centrum met alle winkels en openbaar vervoer op wandelafstand.

Charmant huis in Haacht Tildonk Verhuurd

Charmant huis in Haacht Tildonk

Superrustige gezinswoning (HOB) met 4 slpks in landelijke kindvriendelijke omgeving op +/- 500 m van centrum Tildonk en school Sint-Agela, dichtbij belangrijke invalswegen naar Leuven, Brussel…

Appartementen te huur

Gelijkvloerse verdieping in Haacht

Zeer charmant en rustig gelegen gelijkvloers appartement met 2 slpks en ruim terras met mooi groen uitzicht in centrum Haacht. Winkels, openbaar vervoer en scholen op wandelafstand te bereiken.

€ 950 Meer info

Penthouse in Haacht

Prachtig Penthouse van +/-138m² woonruimte met groen uitzicht in centrum Haacht op een uitstekende ligging op een boogscheut van alle winkels. Prima bereikbaarheid naar Mechelen, Leuven en Brussel.

€ 1.390 Meer info
Penthouse in Haacht Verhuurd

Penthouse in Haacht

Superrustig gelegen penthouse met 2 slpks en zeer ruim zonneterras in het centrum van Haacht.

Duplex in Haacht Verhuurd

Duplex in Haacht

Sfeervol duplexappartement in centrum Haacht met 2 slaapkamers in een doodlopende straat in het centrum van Haacht op wandelafstand van winkels…

Appartement in Haacht Verhuurd

Appartement in Haacht

Gezellig appartement in centrum Haacht met 2 slaapkamers op wandelafstand van winkels, openbaar vervoer en scholen met uitstekende bereikbaarheid voor wie in Leuven, Mechelen of Brussel werkt.

Gelijkvloerse verdieping in Haacht Verhuurd

Gelijkvloerse verdieping in Haacht

Zeer gezellig gelijkvloers appartement met Z-terras en en groen uitzicht, rustig gelegen op wandelafstand van het centrum.

Duplex in Haacht Verhuurd

Duplex in Haacht

Uniek appartement nabij centrum Haacht met bureel en 4 slpks op een perceel van 7 are, opgetrokken in landelijke pastorijstijl.

Handelszaken te huur

Commercieel gelijkvloers in Haacht

Gunstig gelegen handelsruimte of kantoorruimte van 62 m² in het bruisende centrum van Haacht met direkte parkeergelegendheid voor de deur ! De ruimte is ingedeeld met een kleine inkom…

€ 1.200 Meer info