Getuigenissen

Wespelaar - Lotte Devrindt

Heel blij dat we bij Immo Den Dijk zijn terechtgekomen! Brigitte en haar team kennen de streek goed en ze gaan echt voor een persoonlijke aanpak. Ze zijn heel flexibel en altijd bereikbaar, wat wij enorm apprecieerden. Kortom: zeer fijne samenwerking.

Tildonk - Gulhan Eker

Uitstekende eigenaar en ze helpen je veel. Hun systemen zijn zeer professioneel. Bedankt Brigitte

Haacht - Meggie May Van De Stadt:

In onze zoektocht naar een appartement in Haacht hadden we het geluk om in de kantoren van Brigitte en Brandon op Immo Den Dijk te belanden, waar we het "nestje" vonden dat we heel graag wilden! Brandon nam ons mee door het appartement, zo'n vriendelijke jongeman, die ons alle tijd gaf die we nodig hadden. Hetzelfde geldt voor Brigitte, een uiterst vriendelijke en professionele dame. Ze heeft ons geholpen met al het papierwerk + een tweede bezoek op onze aanvraag, dus we zijn nu klaar om in de komende weken te verhuizen :) Dank jullie beide, het is een plezier om met jullie te werken !

Haacht - Yilmaz Simsek

Ik ben heel blij dat we bij Immo Den Dijk terecht zijn gekomen! We hebben sneller aan onze verwachtingen voldaan dan we dachten. Ik had verschillende bureaus benaderd, maar bij Immo Den Dijk voelde ik echt het verschil. Brigitte is super professioneel, zet zich in voor de klanten en ziet ze als eerste.
Ik voelde me goed bij immo Den Dijk. Ik heb geen weken gewacht; ze plande, organiseerde en alles werd snel en gemakkelijk gedaan. Ze was altijd beschikbaar en behulpzaam. Dankzij haar hulp, begeleiding en inzet.

Ik raad Immo Den Dijk echt aan aan iedereen die een makelaar zoekt!..

Bonheiden Muizensteenweg - Daniel Van Meerbeeck

Brigitte is super professioneel steeds begaan met haar klanten en vooral zeer bereikbaar. We hebben 2 huizen en een appartement verkocht via haar tot onze volle tevredenheid . Ze heeft ons bijgestaan van het begin tot het einde en vooral een correcte prijs bedongen. Ze heeft ons ook al bijgestaan bij een aankoop van een appartement en ons alle rompslomp uit handen genomen. Een aanrader . Na 4 ervaringen nog geen enkel minpunt gehad. TOP

Herent - Stefan T

We zijn heel blij dat we de juiste keuze gemaakt hebben met Immo Den Dijk. We hadden verschillende bureaus aangesproken, maar Immo Den Dijk stak en met kop en schouders boven uit. En geloof ons, we hebben stevig onderhandeld over alle aspecten. Ze hebben al onze verwachtingen sneller ingelost dan we ooit hadden kunnen dromen. Topteam met top resultaat.

Wespelaar - Britte Nauwelaerts

Bij immo Den Dijk ben je geen nummer.Brigitte is zeer bereikbaar ze kent haar vak! Ze ziet op de eerste plaats mensen en geen cijfers.
Dat weerspiegelt zich in een persoonlijke maar zeer professionele omgang. Ze zoekt de perfecte match. Niets is haar teveel. Dankzij haar begeleiding en inzet hebben we onze droomwoning gevonden en kunnen kopen. Wij kunnen immo den dijk alleen maar aanraden aan iedereen die opzoek is naar een nieuwe woning. Graag bedanken we ook via deze weg Brigitte voor al haar hulp!

Haacht - Els Goddro

Wat een aangename ervaring om met Brigitte in zee te gaan! Altijd snelle respons, correcte informatie, doortastende en kordate aanpak. Geen gedraai rond de pot, of aan het lijntje houderij. Bij Brigitte weet je van bij het begin waaraan je toe bent. Heeft oog voor je persoonlijk situatie en houdt daar ook rekening mee. Super, dus.

Tremelo – Tanguy Peeters

Brigitte van Immo den dijk is echt een super madam! Haar kennis en ervaring is niet weg te denken en ze vindt steeds snel oplossingen. Bij haar kan je echt zorgeloos je woning verkopen of aankopen.

Haacht - Dirk Lismont

Van bij onze eerste ontmoeting zat het meteen goed .Brigitte is in tegenstelling met onze ervaringen met andere immo's geen vrouw van woorden maar van daden .Wat een service ! Alles snel,correct,zorgvuldig , professioneel en zeer goed geregeld door een hele sympathieke en hele vriendelijke madam .
Dikke merci Brigitte .
Twee zeer tevreden ,blije en gelukkige klanten.
Dirk en Marie-Claire

Haacht - Kelly Mishipa

Hartelijk dank Brigitte en Brandon voor onze prachtige pand, we zijn snel, vriendelijk en professioneel geholpen. Bij jullie voelden wij ons goed Een echte aanrader

Brigitte zoals Rene altijd zegt je bent een topper! Vriendelijk, flexibel en behulpzaam
Kortom het gezicht van Immo Den Dijk!

Lore Vanduffel

Graag wil ik “ImmoDenDijk" bedanken voor de aangename en correcte samenwerking bij de verkoop van onze woning. Vanaf het eerste contact hadden we vertrouwen in de zaak. Brigitte Meulemans verwelkomde ons en maakte al onmiddellijk een eerste afspraak bij ons thuis. Verder verliepen alle afspraken zoals gewenst en kregen we telkens repliek na ieder bezoek van de geïnteresseerden. Na slechts een goede maand werd de goede match gevonden. Nogmaals bedankt Brigitte voor de vlotte afhandeling.

Hever - Patrick Lauwers

Voor de 2e maal in zee gegaan met Immo Den Dijk . Brigitte Meulemans is iemand die een luisterend oor heeft en een goede service bied naar de wensen van de klant. We raden u dan ook aan om uw vastgoed te verkopen of te verhuren via Immo Den Dijk.

Tildonk - Charlotte De Clerck

Voor de aankoop van onze woning zijn wij bij Brigitte van immo Den Dijk terecht gekomen. Professioneel, zeer correct (een woord is een woord) en altijd bereikbaar. Wij zijn kortweg zeer tevreden.

Haacht - Iris Peeters

Zeer professioneel en vriendelijk advies! Veel dank aan Brigitte en haar zoon voor duidelijke antwoorden op mijn immo-vragen.

Haacht - Kristof Willemans

Immo Den Dijk heeft mijn woning professioneel, correct en snel verkocht. Brigitte kent haar stiel, staat bij met raad en daad. Een aanrader.

Haacht - Marilyn Marianne Claus

Net voor ik de hoop had opgegeven, zijn wij in contact gekomen met de zeer vriendelijke Brigitte net voor de lockdown. Wij zaten nogal in een vervelende situatie in Spanje. Door de lockdown maatregelen was het nogal moeilijk om alles geregeld te krijgen, maar moeilijk gaat ook zei Brigitte. Zij heeft voor ons gezin het perfecte huis gevonden en alles tot in de puntjes geregeld. Normen zijn gevolgd, hebben elkaar spijtig genoeg niet kunnen ontmoeten. Bij onze aankomst in ons nieuw huis waren wij aangenaam verrast. Een kaartje met welkom en een flesje wijn. Gewoon fantastisch om na zo een moeilijke periode zo een warme mensen te mogen leren kennen. Nogmaals hartelijk bedankt Brigitte voor jou aanpak en niets was te veel ! Wij zijn jou eeuwig dankbaar. Familie de weerdt.

Haacht - Matthias Franck

Zeer goede rondleiding gehad en altijd zeer snelle reactie.

Wespelaar - Wim Dierckx

Zeer goede kwaliteit en service al verschillende keren met immo Den Dijk samen gewerkt alles perfect geregeld een aanrader 👍👍👍👍👍

Haacht - Linda Vrswvr

Een paar weken geleden werd het bordje "te koop" door Immo Den Dijk in onze voortuin geplaatst en vandaag werd ons huis, sneller dan ik had verwacht, verkocht. Bij Brigitte en Karlien voelden we ons meteen op ons gemak, zeer professionele en vriendelijke aanpak. Een echte aanrader !

Haacht - Rudy Geeraerts

Brigitte vond voor ons de perfecte huurders, we zijn erg tevreden over de samenwerking.

Tremelo - Maiti Moerman

In een vijfsterrenhotel wordt alles tot in de puntjes voor je geregeld...Welnu : Brigitte en Karlien van Immo Den Dijk in Haacht vergelijk ik met een vijfsterrenhotel : Brigitte regelt alles op een super professionele wijze voor haar (kandidaat) kopers als voor haar verkopende partij. Super geïnteresseerd, héél gemotiveerd, met de nodige zakelijkheid, discretie, vriendelijkheid en uiterste beleefdheid. Altijd welkom, nooit een inspanning te véél net als bij haar collega Karlien ! Chapeau ! Met zo'n dames wordt zakendoen een waar genot !

Wespelaar - Marcel Slegers

Heb met Immo den dijk samen gewerkt om zowel mijn appartement te verkopen en later een woning te kopen. Ik had een zeer goede ervaring met dit vastgoedkantoor. Zeer correct, zeer vriendelijk en alles netjes afgewerkt. Heel goed bezig Brigitte!

Haacht Ine Van Pamel

Zeer behulpzaam en vriendelijk personeel! Ook hebben we een goede rondleiding gehad.

Tildonk - Linda Vermeylen

Zeer tevreden steeds vriendelijk en professioneel. Steeds bereid om een oplossing te zoeken. Een echte aanrader !!!

Haacht – Kurt Lambaerts

Zeer goede service!

Leuke attentie op een zaterdagavond van een tevreden klant ...

Dankuwel aan de familie voor de leuke attentie !
Met een tevreden gevoel kan ik aan mijn weekendje beginnen 

Gelukkige kopers ...

van de nieuwbouw te Wakkerzeel.
Dikke proficiat met de aankoop ! Veel succes in alles wat jullie ondernemen Mylena en Jeremy en maak er een gezellige thuis van !

Immo Den Dijk

Yvo en Tine Boon-Ornelis uit Haacht

Ongeveer 1 jaar geleden besloten wij onze kribbe te verkopen. In eerste instantie hebben we dit zelf geprobeerd omdat we 5 jaar geleden zeer slechte ervaringen hebben gehad met een groot IMMO kantoor.

Een vriendin kon ons toch overhalen om vrijblijvend contact op te nemen met IMMO Den Dijk
Al van bij ons 1ste telefonisch contact voelden we dat het goed zat. En Brigitte kwam bij ons thuis om te praten over de manier waarop zij werkte en nog diezelfde avond hebben we ons akkoord gegeven om onze woning door haar te laten verkopen. In een razend snel tempo heeft zij alle nodige attesten aangevraagd en ons huis te koop aangeboden.
Zij hield ons ALTIJD van alles op de hoogte. Zoals wanneer er afspraken waren voor het bezichtigen of wanneer er mensen een bod hadden gedaan enz….
Door haar inzet en gedrevenheid was ons huis binnen de maand verkocht. En wat zeker het vermelden waard is, is dat ons huis verkocht is voor een prijs die hoger was als onze oorspronkelijke vraagprijs,(het commissieloon er al afgetrokken).  We zouden zeggen ... als je een huis wil kopen of verkopen doe het zeker via “IMMO DEN DIJK”
Mevr Meulemans Brigitte heeft een passie voor haar job.

Yvo en Tine Boon Ornelis

Anja en Nico uit Herent

Hi Brigitte, en ook Rudi uiteraard, bij deze wil ik jullie beiden danken voor jullie hulp en het realiseren van een supervlotte verkoop van onze woning.

Professioneel, integer en oog voor detail. Een mengsel voor succes dat we van nabij hebben mogen meemaken.
Dit heeft niet alleen geresulteerd in een supersnelle verkoop van onze woning maar ook zijn vruchten afgeworpen bij het beslissen van de aankoop van een nieuwe woning.

Dank je wel!!!

grt
Anja & Nico
24/06/2015

Familie Bertuol uit Haacht

Immo Den Dijk was voor ons de eerste makelaar die we aanspraken en meteen ook diegene waar we mee in zee wilden gaan.
We werden vriendelijk onthaald, er werd geluisterd naar onze wensen en we voelden meteen dat we een goeie keuze hadden gemaakt.
De afspraken werden goed geregeld en alle mails en telefoons snel behandeld.
Immo Den Dijk nam veel uit handen waar we zelf geen tijd of ervaring voor hadden, wat de verkoop weer een stuk aangenamer maakte.
Brigitte heeft het hart op de juiste plaats en blijft steeds zeer professioneel maar toch ook heel menselijk in de omgang …
Alle mogelijke afspraken kregen een dubbelcheck en nergens hadden we wrevel of ergernis.
We met ons vieren, de verkopers, zijn uitzonderlijk blij dat we op een snelle en efficiënte manier hebben kunnen onderhandelen met de koper dank zij Brigitte.
Alles verliep vlotjes en we hopen dat de koper net als wij met een goed gevoel verder kan bouwen aan de toekomst.
Het huis is nu in goede handen en we zijn zeer benieuwd naar wat het worden zal.
We wensen bij deze nog veel succes toe aan "Immo Den Dijk" en hopen dat nog vele verkopers hun weg zullen vinden naar deze makelaar die hart en ziel meedraagt in haar job !!

De vier zussen Bertuol ( Karina, Carla, Diane, Danielle )
15/09/2015

Tildonk

Beste Brigitte,
Bedankt voor de zeer goede aanpak bij de verkoop van ons vastgoed.  
Je bent de perfecte dame om alles in goede banen te leiden. We zullen je altijd aanbevelen.  
Veel succes met je verdere verkopen.
Dank u wel Brigitte, altijd even vriendelijk dat doet ons deugd.

Jenny en Philemon
Tildonk

Wespelaar

Persoonlijke en professionele service - een grote troef bij Immo Den Dijk!

Na negatieve ervaringen en mooipraterij in onze contacten met andere immokantoren, kunnen we terugblikken op een positieve ervaring bij deze verkoop door Immo Den Dijk.

De verkoop van onze woning werd van bij het intakegesprek tot de uiteindelijke verkoop zeer deskundig aangepakt door Brigitte.  Het hele plaatje klopte : een grondige kennis van de lokale vastgoedmarkt, een mooi en discreet bord 'te koop', de foto's, aantrekkelijke en zeer gedetailleerde info op de website en de vakkundige aanpak van de verkoop, waarbij de bezoeken steeds tijdig werden aangekondigd.

De kleinschaligheid van Immo Den Dijk is duidelijk geen nadeel maar eerder een groot voordeel gebleken.  Brigitte stond ons met raad en daad bij en speelde bij vragen kort op de bal.  Wij werden niet van het kastje naar de muur gestuurd !

Geen mooie volzinnen, maar wel efficiënte en effectieve aanpak zijn duidelijk het uithangbord van Immo Den Dijk en Brigitte Meulemans.

Nog veel succes, Brigitte!

Brigitte & Filip
juni 2015

- HOUD ME OP DE HOOGTE -

Ontvang automatisch ons aanbod

Laat ons weten wat u precies zoekt, en ontvang als eerste de nieuwe panden die beantwoorden aan uw zoekcriteria.