Over ons

- OVER ONS -

Wie zijn wij?

Immo Den Dijk is een lokaal verankerd vastgoedkantoor. We zijn een klein familiebedrijf, geboren en getogen in Haacht. Al meer dan 20 jaar maakt vastgoed deel uit van ons leven. De passie, ervaring en vastgoedmicrobe werden zo van generatie op generatie doorgegeven. Vastgoed zit als het ware in onze genen. We doen onze job met hart en ziel, en vooral met heel veel plezier!

- Missie -

Onze missie

Ons streefdoel is niet de grootste te zijn maar wel de beste! We willen focussen op kwaliteit en niet op kwantiteit. Belangrijk voor ons is dat we een correcte en klantgerichte service kunnen garanderen.

Wij geloven ook sterk in persoonlijk contact. Verkopen en aankopen is vaak een emotioneel gegeven.  Net zoals een topsporter heeft een verkoper een coach nodig die hem daarbij kan begeleiden. Met veel plezier luisteren wij naar uw verhaal en doen wij er alles aan om het perfecte resultaat te bekomen! 

- Aanbod -

Ons aanbod

Met onze hands-on mentaliteit gaan wij graag een stapje verder in de begeleiding bij de aankoop, verkoop of verhuur van uw eigendom. We willen u helpen met al uw vastgoedvragen. We onderscheiden ons door meteen proactief mee te denken en u objectief advies te geven.  

Een goede timing, een unieke marketingstrategie en een perfecte uitvoering afgestemd op maat van uw eigendom, maakt dat uw vastgoed de visibiliteit krijgt dat het verdient. Met veel commercieel talent weten wij een onderhandeling te voeren om feilloos tot het beste eindresultaat te komen. 

Als dynamisch familiebedrijf bieden we u graag een totaalpakket aan, waarin we u van A tot Z begeleiden bij:

  • Aankoop
  • Verkoop
  • Verhuur
  • Beheer
  • Gratis schatting
  • Asbestattest
  • Advies bij al uw vastgoedvragen

Ons team

Brigitte

Na 14 jaar ervaring te hebben opgedaan bij een erenotaris en in verschillende vastgoedkantoren, was ik klaar voor een nieuwe uitdaging, mijn eigen vastgoedkantoor.  Als geboren en getogen Haachtenaar was het vanzelfsprekend om ons te vestigen in het mooie Haacht. 

Je kan me best omschrijven als een goedlachse kuitenbijter. Elke dag opnieuw voor onze klantjes de meest geschikte woning zoeken is mijn hobby en lang leven. Mijn doel is om zo veel mogelijk mee te gaan in jullie persoonlijk verhaal en individuele wensen, en deins er niet van terug om net dat stapje verder te gaan in de zoektocht naar jullie ideale thuis. 
Een gezellig glaasje bubbels en een etentje met vrienden kan me zeker bekoren. Quality time met kinderen en kleinkindjes doet me ten volle genieten van het leven!

Brandon

Gezien ik van een warme thuis kom die al 20 jaar actief is in de immowereld, ben ik van jongs af aan gebeten door de vastgoed microbe. Na het behalen van mijn universitair diploma heb ik bewust ervoor gekozen om eerst enkele jaren in het bedrijfsleven te werken. 

Gedurende de 4 jaar dat ik actief was als consultant in een klein, groeiend bedrijf heb ik geleerd dat communicatie en structuur essentieel zijn om van een onderneming een succes te maken. Deze waarden wil ik dan ook meenemen in mijn functie als vastgoedmakelaar. Ik geloof sterk in een hechte samenwerking waarbij wij in de eerste plaats luisteren, om er vervolgens alles aan te doen om aan jullie wensen te voldoen! 

In mijn vrije tijd kan je me terugvinden op de tennisbaan en geniet ik enorm van gezellige avondjes met vrienden en familie. 

- HOUD ME OP DE HOOGTE -

Ontvang automatisch ons aanbod

Laat ons weten wat u precies zoekt, en ontvang als eerste de nieuwe panden die beantwoorden aan uw zoekcriteria.