Immo Den Dijk

Woningen te koop

Huis in Tildonk

*** IN OPTIE - COMPROMIS IN OPMAAK *** Deze op te frissen halfopen bebouwing met uitbreidingsmogelijkheden is rustig gelegen op een fantastische Z-gericht perceel met zicht op de achterliggende…

€ 275.000 Meer info

Eengezinswoning in Wespelaar

Leuke op te frissen open bebouwing op een mooi perceel van 5 a op een boogscheut van winkels, scholen en openbaar vervoer.

€ 295.000 Meer info

Huis in Boortmeerbeek

IN OPTIE - COMPROMIS IN OPMAAK *** Deze gezellige woning met 3 slaapkamers op een perfecte ligging in Boortmeerbeek werd doorheen de jaren grondig gerenoveerd.

€ 299.000 Meer info

Huis in Keerbergen

Op een uniek perceel van maar liefst 17 are staat deze te renoveren woning in Keerbergen. De woning bevindt zich op een uiterst rustige ligging in een bosrijke omgeving.

€ 345.000 Meer info

Eengezinswoning in Wespelaar

*** IN OPTIE - COMPROMIS IN OPMAAK *** Zeer goed onderhouden gezinswoning met een leuk interieur en een toffe tuin op 6are 23ca te Wespelaar.

€ 365.000 Meer info

Huis in Rotselaar

Op een toffe, rustige locatie in het mooie Rotselaar bevindt zich deze gezellige gezinswoning met 3 slaapkamers.

€ 449.000 Meer info

Huis in Haacht

*** IN OPTIE - COMPROMIS IN OPMAAK *** Verzorgde woning in groene rustige omgeving met vier slaapkamers, garage en onderhoudsvriendelijke tuin.

€ 465.000 Meer info

Charmant huis in Haacht

Super rustig gelegen authentieke langgevelhoeve met prachtige tuin! In een landelijke omgeving ligt deze hoeve op een perceel van 8a 14 ca.

€ 595.000 Meer info
Bungalow in Haacht Verkocht

Bungalow in Haacht

Deze gezellige bungalow is gelegen op een prachtige locatie in een doodlopende straat omgeven door agrarisch gebied .

Huis in Haacht Verkocht

Huis in Haacht

Op te frissen eengezinswoning/handelspand op een mooi perceel van 7a 83 ca misschien iets voor u! De woning bevat een commercieel gedeelte die in het verleden dienst heeft gedaan als bakkerij en een…

Bungalow in Haacht Verkocht

Bungalow in Haacht

Op een boogscheut van het centrum van Haacht bevindt zich deze aangename bungalow met 3 slaapkamers.

Bungalow in Haacht Verkocht

Bungalow in Haacht

Deze toffe, op te frissen gelijkvloerse woning met 2 slaapkamers bevindt zich op wandelafstand van het centrum van Haacht.

Eengezinswoning in Haacht Verkocht

Eengezinswoning in Haacht

VERKOCHT BINNEN DE WEEK ... Deze charmante, alleenstaande gezinswoning is gelegen op een perfecte locatie vlakbij het centrum van Haacht.

Eengezinswoning in Leuven Verkocht

Eengezinswoning in Leuven

VERKOCHT BINNEN DE WEEK ! wenst u een vrijblijvende waardepaling van uw pand…

Huis in Boortmeerbeek Verkocht

Huis in Boortmeerbeek

Leuke verrassend ruime gezinswoning met 4 slpks op een prachtig ZW-perceel van 13 are op wandelafstand van het centrum van Boortmeerbeek.

Villa in Leuven Verkocht

Villa in Leuven

KNAP VERKOCHT BINNEN DE WEEK ! Op zoek naar een vastgoedmakelaar die met vol enthousiasme alles voor je regelt ? Vraag gerust een vrijblijvend kennismakingsgesprek en ontdek onze persoonlijke aanpak .