Immo Den Dijk

Woningen te koop

Bungalow in Haacht

*** IN OPTIE - COMPROMIS IN OPMAAK *** Deze gezellige bungalow is gelegen op een prachtige locatie in een doodlopende straat omgeven door agrarisch gebied .

€ 245.000 Meer info

Huis in Haacht

Bent u op zoek naar een ruime gezinswoning in Haacht die u volledig naar uw hand kan zetten? Dan is dit op te frissen pand op een mooi perceel van 7a 83 ca misschien iets voor u! De woning bevat een…

€ 295.000 Meer info

Eengezinswoning in Wespelaar

Leuke op te frissen open bebouwing op een mooi perceel van 5 a op een boogscheut van winkels, scholen en openbaar vervoer.

€ 295.000 Meer info

Bungalow in Haacht

Deze toffe, op te frissen gelijkvloerse woning met 2 slaapkamers bevindt zich op wandelafstand van het centrum van Haacht.

€ 345.000 Meer info

Bungalow in Haacht

Op een boogscheut van het centrum van Haacht bevindt zich deze aangename bungalow met 3 slaapkamers.

€ 365.000 Meer info

Eengezinswoning in Leuven

VERKOCHT BINNEN DE WEEK ! wenst u een vrijblijvende waardepaling van uw pand…

€ 450.000 Meer info

Huis in Boortmeerbeek

Leuke verrassend ruime gezinswoning met 4 slpks op een prachtig ZW-perceel van 13 are op wandelafstand van het centrum van Boortmeerbeek.

€ 525.000 Meer info

Hoeve in Haacht

Laat je betoveren door deze landelijke authentieke langgevelhoeve met prachtige tuin! Op een superrustige locatie in een landelijke omgeving ligt deze hoeve op een perceel van 8a 14 ca.

€ 645.000 Meer info
Huis in Keerbergen Verkocht

Huis in Keerbergen

Deze toffe halfopen bebouwing met 2 slpks en zicht op de dijlevallei kan mits de nodige opfriswerken worden omgebouwd tot een prachtige knusse gezinswoning.

Huis in Haacht Verkocht

Huis in Haacht

Deze te renoveren vrijstaande woning met 3 slaapkamers is gelegen op een mooi perceel van bijna 10 are met prachtige Z-gerichte tuin.

Eengezinswoning in Haacht Verkocht

Eengezinswoning in Haacht

VERKOCHT BINNEN DE WEEK ... Deze charmante, alleenstaande gezinswoning is gelegen op een perfecte locatie vlakbij het centrum van Haacht.

Villa in Leuven Verkocht

Villa in Leuven

KNAP VERKOCHT BINNEN DE WEEK ! Op zoek naar een vastgoedmakelaar die met vol enthousiasme alles voor je regelt ? Vraag gerust een vrijblijvend kennismakingsgesprek en ontdek onze persoonlijke aanpak .