Immo Den Dijk

Woningen te koop

Huis in Haacht Tildonk

Mooi perceel van 5a12ca voor het bouwen van een halfopen bebouwing te Tildonk met vlotte verbinding naar Leuven, Mechelen en Brussel. Scholen, winkels en openbaar vervoer zijn in de nabijheid.

Prijs op aanvraag Meer info

Eengezinswoning in Boortmeerbeek

Gezellige nog deels af te werken ruime gezinswoning op een perceel van 5a79ca met 4 slaapkamers en leuke tuin aan de rand van de dorpskern van Boortmeerbeek.

€ 279.000 Meer info

Bungalow in Leuven Wijgmaal

Mooie goed onderhouden gelijkvloerse gezinswoning op 7a 99ca in een landelijke kindvriendelijke omgeving ! Deze woning beschikt over een inkomhal met gastentoilet, gezellige lichtrijke leefruimte …

€ 319.000 Meer info

Charmant huis in Zemst Elewijt

Toffe op te frissen gezinswoning met 3 slpks en een unieke ligging op een boogscheut van 't Steentjesbos…

€ 365.000 Meer info

Eengezinswoning in Lubbeek Linden

Instapklare verrassend ruime gezinswoning in een superrustige straat met 3 slaapkamers en Z-tuin op een boogscheut van Leuven. Openbaar vervoer, winkels en scholen zijn gemakkelijk te bereiken.

€ 395.000 Meer info

Charmant huis in Haacht

*** IN OPTIE - COMPROMIS IN OPMAAK *** Deze verzorgde en goed onderhouden gelijkvloerse gezinswoning met 3 slaapkamers is gelegen op een prachtig perceel van maar liefst +/- 28 are groot op een…

€ 440.000 Meer info
Charmant huis in Boortmeerbeek Verkocht

Charmant huis in Boortmeerbeek

Leuke gezinswoning met uitbreidingsmogelijkheden op een mooi en rustig gelegen perceel van 5a99 ca. Deze woning bevindt zich op wandelafstand van school en openbaar vervoer.

Eengezinswoning in Haacht Wespelaar Verkocht

Eengezinswoning in Haacht Wespelaar

Leuke op te frissen open bebouwing op een mooi perceel van 5 a op een boogscheut van winkels, scholen en openbaar vervoer.

Eengezinswoning in Haacht Verkocht

Eengezinswoning in Haacht

ZEER goed onderhouden woning met 3 slaapkamers en rustige ligging in een kindvriendelijke omgeving op een boogscheut van Haacht centrum.

Eengezinswoning in Bonheiden Rijmenam Verkocht

Eengezinswoning in Bonheiden Rijmenam

Rustig gelegen instapklare en zeer goed onderhouden woning met 4 slaapkamers en zuidgerichte tuin in centrum Rijmenam. De woning ligt op wandelafstand van winkels en scholen.

Charmant huis in Boortmeerbeek Hever Verkocht

Charmant huis in Boortmeerbeek Hever

Gezellige en verrassend ruime gezinswoning met rustige ligging, 3 slaapkamers en leuke ZW-geörienteerde tuin te Hever (Boortmeerbeek) op een perceel van 7 are 86 ca.

Eengezinswoning in Herent Verkocht

Eengezinswoning in Herent

Op een boogscheut van Leuven vinden we deze zeer verzorgde en rustig gelegen instapklare gezinswoning met 3/4 slaapkamers op een mooi zuidgericht perceel van 4 are 1 ca.