Immo Den Dijk

Yvo en Tine Boon-Ornelis uit Haacht

Yvo en Tine Boon-Ornelis uit Haacht

Ongeveer 1 jaar geleden besloten wij onze kribbe te verkopen. In eerste instantie hebben we dit zelf geprobeerd omdat we 5 jaar geleden zeer slechte ervaringen hebben gehad met een groot IMMO kantoor.
Een vriendin kon ons toch overhalen om vrijblijvend contact op te nemen met IMMO Den Dijk
Al van bij ons 1ste telefonisch contact voelden we dat het goed zat. En Brigitte kwam bij ons thuis om te praten over de manier waarop zij werkte en nog diezelfde avond hebben we ons akkoord gegeven om onze woning door haar te laten verkopen. In een razend snel tempo heeft zij alle nodige attesten aangevraagd en ons huis te koop aangeboden.
Zij hield ons ALTIJD van alles op de hoogte. Zoals wanneer er afspraken waren voor het bezichtigen of wanneer er mensen een bod hadden gedaan enz….
Door haar inzet en gedrevenheid was ons huis binnen de maand verkocht. En wat zeker het vermelden waard is, is dat ons huis verkocht is voor een prijs die hoger was als onze oorspronkelijke vraagprijs,(het commissieloon er al afgetrokken).  We zouden zeggen ... als je een huis wil kopen of verkopen doe het zeker via “IMMO DEN DIJK”
Mevr Meulemans Brigitte heeft een passie voor haar job.

Yvo en Tine Boon Ornelis